داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ کله پاچه با برنج خوردی؟

  • کد خبر : 32316
  • 24 آبان 1402 - 14:29
طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ کله پاچه با برنج خوردی؟

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی خوشمزهکله پاچه پلو یکی از غذاهای شیرازیهاست که اگر جز افرادی باشید که برای کسانی که به طعم کله پاچه علاقه دارند، یک انتخاب ایده آل محسوب می‌شود، اگر شما هم از خوردن کله پاچه بی‌نهایت لذت می‌برید،با این بخش از نمناک همراه شوید و طرز تهیه کله پاچه […]


طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی خوشمزهکله پاچه پلو یکی از غذاهای شیرازیهاست که اگر جز افرادی باشید که برای کسانی که به طعم کله پاچه علاقه دارند، یک انتخاب ایده آل محسوب می‌شود، اگر شما هم از خوردن کله پاچه بی‌نهایت لذت می‌برید،با این بخش از نمناک همراه شوید و طرز تهیه کله پاچه پلو آشنا شوید، حتما این غذا را یکبار امتحان کنید چرا که مطمئنا عاشق طعم فوق‌العاده لذیذ و دوست داشتنی کله پاچه پلو شیرازی خواهید شد. شیراز نه تنها یکی از شهرهای مهم تاریخی ایران در زمینه فرهنگ و ادبیات است، بلکه این شهر در کنار تاریخ و ادبیات غنی، غذاهای سنتی بسیار خوش‌مزه‌ای هم دارد که پیش از این هم در مطلب غذاهای محلی شیراز با آنها آشنا شدید.مواد لازم برای تهیه کله پاچه پلومواد لازممقدارکله پاچه۱ دستبرنج۴ پیمانهکره۵۰ گرمآلو بخارا۳۰۰ گرمسیر۱۰ حبهبرگه زردآلو۱۵۰ گرمگلپرو سوسنبر هرکدام ۱ قاشق مرباخوریآب کله پاچه۱ پیمانهنمک و فلفلبه مقدار لازمقره قروتبه مقدار لازممراحل طرز تهیه کله پاچه پلوابتدا کله و پاچه ها را تمیز کنید و یا از بیرون کله پاچه تمیز تهیه نمایید.پس از اینکه کله و پاچه ها را تمیز کردید، کله را از کنار زبان از قسمت لپ با چاقو ببرید و از دو طرف بکشید تا نصف شود و بهتر پخته شود.کله و پاچه ها را داخل یک قابلمه مناسب بگذارید.روی کله و پاچه، به اندازه ای آب بریزید که سطح آب چند بند انگشت بالاتر از کله و پاچه باشد.قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب،روی سطح آب را کف های قهوه ای رنگ پر می کند.کفی که روی کله پاچه ایجاد می‌شود را با کمک یک ملاقه جمع کنید و دور بریزید.داخل یک ماهیتابه مقداری پیاز خرد شده، سیر،فلفل سیاه و زردچوبه را تفت بدهید و بعد به کله پاچه اضافه کنید.حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید تا کله پاچه با زمان کافی بپزند.حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان برای پخت کله پاچه زمان لازم است.نمک و در صورت نیاز ادویه را در آخرین مرحله پخت کله پاچه به آن بیافزایید.برنج خیس شده را در قابلمه ای از آب جوش و نمک ریخته و آبکش نمایید.مقداری کره داخل یک ماهیتابه بریزید و آلو‌ها و برگه زردآلو را در کره تفت دهید.آلو‌ها و برگه زردآلو را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.سیر، سوسنبر، گلپر و قره قروت را در همان ماهیتابه‌ای که آلو‌ها را تفت دادید، مقداری تفت دهید.به مواد داخل تابه یک لیوان آب کله پاچه اضافه کنید.برای پخت برنج قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید.کف قابلمه مقداری زعفران و کره بریزید.کمی از برنج را داخل قابلمه بریزید.روی برنج مقداری آب قره قروت مزه دار شده، بریزید.در وسط برنج آلو و برگه زردآلو را بچینید.همین مراحل ریختن برنج، آب قرقورت و آلو و…را تکرار کنید تا برنج تمام شود. کله پاچه را روی برنج قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به خوبی دم بکشد.فوت و فن های تهیه کله پاچه پلوبرای از بین بردن موهای روی کله و پاچه ها، دورن یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی آب جوش بریزید و کله و پاچه ها را در داخل آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه ای بماند و موها کمی سست شود. سپس با یک چاقو یا با دست، همه موها را بکنید.باقی موها از روی کله، را بسوزانید تا کاملا از بین بروند. روسوز کردن طعم کله را بهتر می کند.بعد از روسوز کردن با یک چاقو روی کله بکشید تا سوختگی موها از روی آن تمیز شود.یک نایلون روی زمین پهن کرده و سپس کله را از سمت بینی، محکم به زمین بکوبید.از پشت کله آب را وارد مجرای نای کنید تا به فشار از بینی خارج شده و آن را کاملا تمیز کند.با چاقوی تیز فک بالا و پایین را از هم جدا کنید.دندان ها را یا با انبردست بکشید و یا حتما به خوبی با مسواک تمیز کنید.برای تمیز کردن پاچه نیز مانند بالا عمل کنید و حتما کیسه مویی بین شیار کف پاچه را خارج کنید.کله پاچه را با ادویه های دلخواه بپزید تا بوی زهم آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید
ساندویچ مرغ خامه ای همراه با سس پستو
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32316

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها