ترفند و نکات تهیه چلو گوشت مجلسیچلو گوشت ازغذاهای سنتی ایرانی است که طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و در مجالس خاص و مهم همراه با چلو زعفرانی و یا باقالی پلو سرو می شود. این غذای خوشمزه، گرانقیمت و پرطرفدار ایرانی را می توانید خودتان در خانه به روش رستورانی ها بپزید، برای خوشمزه تر شدن چلوگوشت مجلسی در این بخش از آموزش آشپزی نمناک نکاتی را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.بهترین گوشت برای تهیه چلو گوشتچلو گوشت را می توان به سلیقه خود با گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی تهیه نمود البته چلو گوشت درست شده با گوشت گوسفندی خوشمزه تر و لذیذتر می باشد،بهتر است برای تهیه چلو گوشت از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی استفاده کنید. برای تهیه چلوگوشت با گوشت گوساله از گوشت سردست استفاده کنید.تفت دادن گوشتبرای تهیه چلوگوشت و خوشمزه شدن آن، گوشت را با پیاز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود، باید بدانید زیاد تفت دادن گوشت باعث سفت شدن آن می شود.افزودن رب به چلوگوشتچلوگوشت لذیذ راشما میتوانید با رب و هم بدون رب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید چلو گوشت خود را با رب گوجه فرنگی درست کنید،رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در چلو گوشت رستورانی از رب گوجه فرنگی استفاده نمی شود.گرفتن بوی زهم گوشتبرای لذیذ شدن چلوگوشت و گرفتن بوی زهم گوشت، از سیر به همراه برگ بو و دارچین استفاده نمایید،شما می توانید به جای انداختن چند حبه سیر درسته یک حبه سیر را رنده کنید و با پیاز تفت دهید. از افزودن سیر نترسید چوب دارچین و زعفران جلوی بوی سیر را میگیرند.ادویه چلوگوشتبرای تهیه چلو گوشت از فلفل سیاه، زیره سیاه، زردچوبه، چوب دارچین استفاده نمایید، استفاده از چوب دارچین طعم گوشت را فوق العاده خوشمزه می کند و بعد از پخت کامل از گوشت خارج کنید. توجه داشته باشید که بیش از حد چوب دارچین در خورش نریزید.عطر چلوگوشت با فلفل دلمهاضافه کردن مقدار فلفل دلمه و هویج می تواند عطر و طعم فوق العاده ای به چلو گوشت شما بدهد.زعفران دم کرده برای تهیه چلوگوشتشما می توانید از مقدار کمی رب گوجه فرنگی در تهیه چلو گوشت استفاده کنید و میزان بیشتری زعفران دم کرده بریزید. زعفران چلوگوشت را بسیار خوش عطر و طعم می نماید. زعفران چلو گوشت را باید کم کم طی چند مرحله اضافه کنید تا عطر و رنگ آن بهتر شود.عصاره قلم در چلوگوشتچلوگوشت را با گوشت گوساله هم می توان تهیه نمود اما برای خوشمزه شدن آن مقداری عصاره قلم یا گوشت گوسفندی هم به غذا اضافه کنید.زمان پخت چلوگوشتبرای اینکه چلوگوشت خوشمزه تر و لذیذتری داشته باشید،حرارت زیر قابلمه را کم کرده واجازه دهید گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان برای پخت گوشت با حرارت ملایم نیاز است. در مواقعی که محدودیت زمانی دارید،می توانید چلوگوشت را در زودپز در عرض یک ساعت تهیه کنید، البته سرعت پخت روی کیفیت غذا تاثیر منفی می گذارد.علت دیرپز شدن چلوگوشتریختن آب سرد روی گوشت، افزودن نمک به چلو گوشت در همان ابتدای پخت، زیاد سرخ کردن گوشت باعث دیر پز شدن گوشت چلو گوشت می شود.راز خوشمزگی چلوگوشتدر انتها پخت چلوگوشت کمی از آبلیمو ترش تازه استفاده کنید تا گوشت خوشمزه تر شود. برای عطر بیشتر از کمی گلاب در انتها نیزاستفاده کنید.تزئین چلوگوشتپس از آماده شدن چلو گوشت، این غذا را با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و با برنج آبکش ساده یا باقالی پلو سرو نمایید. شما می توانید این غذا را با کلم قرمز لیمو تازه و جعفری تزیین کنید.
میخوای راز چلوگوشت های مجلسی رو بدونی؟
ترفند و نکات تهیه چلو گوشت مجلسیچلو گوشت ازغذاهای سنتی ایرانی است که طعم و مزه فوق العاده لذیذی دارد و در مجالس خاص و مهم همراه با چلو زعفرانی و یا باقالی پلو سرو می شود. این غذای خوشمزه، گرانقیمت و پرطرفدار ایرانی را می توانید خودتان در خانه به روش رستورانی ها بپزید، […]
- 188 بازدید
- بدون دیدگاه