داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

علت خشک و سفت شدن برنج + راه حلش

  • کد خبر : 32932
  • 17 دی 1402 - 19:08
علت خشک و سفت شدن برنج + راه حلش

علت خشک شدن برنج آبکشیبرنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها می باشد که در وعده شام و ناهار با انواع خورش، قیمه، قورمه سبزی، کباب، مرغ و…سرو می شود. برنج را به روش های متنوعی چون بخار پز یا کته، دمپخت، آبکش و…می توانیم بپزیم،برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است […]


علت خشک شدن برنج آبکشیبرنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها می باشد که در وعده شام و ناهار با انواع خورش، قیمه، قورمه سبزی، کباب، مرغ و…سرو می شود. برنج را به روش های متنوعی چون بخار پز یا کته، دمپخت، آبکش و…می توانیم بپزیم،برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که برای سرو در مجالس و مراسم ها بسیار مناسب بوده و باعث مجلسی تر شدن و دانه دانه شدن برنج می شود. یکی از متداول‌ترین مشکلات هنگام پخت برنج، بیش از حد سفت شدن آن است که معمولاً برای افراد تازه کار در زمینه آشپزی یا نوعروس‌هایی که تازه سر خانه و زندگی خود رفته‌اند، پیش می‌آید؛ در این بخش از نمناک علت های خشک شدن برنج را بررسی می کنیم.خیس کردن برنجیکی از علت های سفت و خشک شدن برنج خیس نکردن آن قبل از پخت است،برای تهیه برنج آبکش، برنج را از ۴ ساعت قبل از پخت با آب ولرم خیس کنید.به ازای هر پیمانه برنج، یک قاشق مرباخوری نمک بریزید تا برنج به خوبی خیس بخورد. اگر هنگام خیس کردن نمک بیشتری به برنج بزنید باعث می شود تا پلو بهتر از آب دربیاید.انتخاب قابلمه مناسباز دیگر دلایلی که موجب سفت و خشک شدن برنج هنمگام پخت آن می شود، اندازه قابلمه است، اگر قابلمه کوچک باشد برنج به خوبی قد نمی کشد و خام می ماند. شما باید در انتخاب قابلمه دقت کنید زیرا اگر قابلمه خیلی هم بزرگ باشد، بیشتر برنج ته دیگ می شود.قابلمه انتخابی شما باید ۱٫۵ تا ۲ برابری مقداری که برنج خام درون قابلمه جای گرفته فضای خالی داشته باشد تا برنج به خوبی قد بکشد و بپزد. اگر قابلمه ای که می خواهید برنج را در آن بجوشانید، کوچک باشد برنج فضای کافی برای قد کشیدن نداشته و خوب دم نمی کشد پس قابلمه ای که برای دم کردن برنج انتخاب می کنید باید کاملاً مناسب با مقدار برنجتان باشد.جوشاندن کم برنجبسیاری از نوعروس ها و تازه آشپزها استرس خمیر شدن برنج را دارند، به همین منظور برنج را درست نمی جوشانند و خیلی زود آبکش می کنند و به اصطلاح زنده تر بر میدارند،جوشاندن کم برنج قبل از آبکش کردن سبب خشک و سفت شدن برنج می شود.اگر می خواهید بدانید که چه زمانی برنج را باید آبکش کنید، یک دانه از برنج را با دو انگشت فشار دهید، دانه برنجی که امتحان می‌کنید باید نرم شده باشد، اما در عین حال، نباید خیلی لطیف و شکننده باشد طوری که به راحتی با بین دو انگشت له شود. وقتی به این حد رسید، آن را در یک صافی آبکش کنید و سریع با آب سرد بشویید تا نمک برنج گرفته شود و برنج شور نشود.کم ریختن آب برنجبرای پخت برنج آبکش باید به آب درون قابلمه نیز توجه نمایید زیرا اگر میزان آب در برنج کم باشد برنج خشک می شود واگر آب برنج نیز بیش از اندازه باشد برنج شفته میشود. به اندازه هر فنجان برنج، دو فنجان آب نیاز است.شعله زیادبرای دم کشیدن خوب برنج باید شعله زیر آن را کم کنید چرا که اگر شعله برنج زیاد از حد باشد آب برنج سریع تر تمام می شود و برنج نیز زنده می ماند و خشک می شود.شعله زیاد موجب سوخته شدن ته قابلمه می شود و دیگر شما مجبور می شوید شعله را روی خیلی کم بگذارید و برنج بخار نخواهد کرد و اگر بخار کافی داخل قابلمه نباشد،برنج خشک و سفت می شود.باز کردن بیش از حد در قابلمههنگام دم کردن برنج در قابلمه را بیش از حد باز کنید بخار برنج به طور کامل خارج می شود. در نتیجه برنج به خوبی دم نمی کشد و سفت شدن برنج نیز در این حالت بسیار محتمل است. پس هنگام دم کشیدن برنج حداقل تا ۲۰ دقیقه در قابلمه را بر ندارید.زمانی که برنج را دم می کنید با انتهای قاشق سوراخ های عمقی داخل برنج ایجاد کنید تا بخار از کف قابلمه به برنج های رویی هم برسد و برنج به صورت یکدست دم بکشد.زمان دم کشیدن کم برنجاگر زمان کمی به دم کشیدن برنج اختصاص دهید، برنجتان خشک و سفت می ماند پس زمان بیشتری برای دم کشیدن برنج با شعله کم اختصاص دهید،زمان دم کشیدن برنج بسته به نوع برنج متفاوت است بنابراین با توجه به برنجتان شاید لازم باشد بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برنج را روی اجاق بگذارید تا دم بکشد.

بیشتر بخوانید
خشک کردن توت سفید بدون اینکه سیاه بشه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32932

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها