داغ‌ترین‌ها

ماجرای آخوند فالو شده توسط جنیفر لوپز چیست؟ طرز تهیه دیپ خیارشور؛ مخصوص سالاد و اسنک حرف حساب منوچهر هادی درباره افعی تهران ادویه کلم پلو خوشمزه شیرازی و رستورانی گروه خونی محبوب و موردعلاقه پشه ها چیزی که زهره فکور صبور را خیلی ناراحت میکرد نیمرو اسفناج؛ یه صبحانه جدید و مقوی کی فکرش رو می کرد نوه پرویز پرستویی انقدر شبیهش باشه؟ امگا ۳ لاغر میکنه یا چاق؟ پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟

2

خورش آلو قیسی با مرغ، غذای خوشمزه آخر هفته تون

  • کد خبر : 33088
  • 30 دی 1402 - 20:21
خورش آلو قیسی با مرغ، غذای خوشمزه آخر هفته تون

طرز تهیه خورش قیسی یا همان خورش آلو قیسیخورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش […]


طرز تهیه خورش قیسی یا همان خورش آلو قیسیخورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش در لیست غذا با مرغ برای شام یا نهار همیشه محفوظ است و شما طرز تهیه خورش آلو قیسی را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه ما، دنبال می کنید.مواد لازم خورش آلو قیسیمواد لازممقدارمرغ۴ تکهبرگه زرد آلو۹ عددآلو سیاه۹ عددپیاز۲ عددشکر۱/۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغمرحله اول :ابتدا مرغ های تمیز شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.مرحله دوم :ادویه ها که شامل (نمک٬زردچوبه٬فلفل سیاه) به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. از آب مرغ حدود ۱ لیوان کنار بگذارید و مرغ ها را از صافی رد کنید.مرحله سوم : در یک تابه روغن بریزید و مرغ های آبکش شده را سرخ کنید.مرحله چهارم : یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. مرحله پنجم : آلو قیسی ها و آلو سیاه ها را شسته و آبکش کنید تا آب آن ها کامل جدا شود. سپس به پیاز های در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت دهید و در اوسط تفت دادن شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر و اضافه کردن یا نکردن آن کاملا سلیقه ای است.مرحله ششم : قابلمه مخصوص خورشت را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید سپس رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مرغ را اضافه کنید و با رب تفت دهید. مرحله هفتم : مخلوط پیاز و آلو ها را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.مرحله هشتم :زعفران دم کرده را نیز به آب خورش اضافه کنید و بگذارید تا به خورد مواد برود.خورش شما حاضر است؛ نوش جان.

بیشتر بخوانید
پیشنهاد جذاب ناهار ( آسان ، متوسط ، سخت ) امروز 5 تیر 1400
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33088

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها