حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار سادهیکی از خوشمزه ترین حلواهای خانگی که برای پذیرایی و به عنوان حلوا برای ماه رمضان پیشنهاد داده می شود، حلوا زنجبیل تبریزی است که به سادگی و با مواد لازم دم دستی میتوان آن را در خانه آماده کرد. مراحل پخت حلوایی که در این بخش از آموزش آشپزی و شیرینی پزی نمناک خواهیم گفت، زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و زمان اصلی برای خنک شدن حلوا صرف خواهد شد.مواد لازم حلوا زنجبیل خانگیمواد لازممقدارآرد۳ لیوانروغن جامد۱ لیوانزنجبیل۳ قاشق غذاخوریپودر قند۱ لیوانطرز تهیه حلوا زنجبیلی با پودر قندبرای پخت حلوای راحت و فوری زنجبیلی، ابتدا ۳ لیوان آرد را داخل ماهیتابه در دمای کم تفت میدهیم.تفت دادن را به مدت حدوداً یک ربع و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند، ادامه میدهیم.سپس یک لیوان روغن جامد به آرد تفت خورده اضافه و ۵ دقیقه مجدداً تفت میدهیم و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بر میداریم.در این مرحله پخت حلوای زنجبیلی، ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل و یک لیوان پودر قند را اضافه میکنیم و کامل مواد را با هم مخلوط میکنیم.بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شد ابتدا با پشت قاشق مواد را صاف و سپس با کمک یک گوشکوب مواد را سفت و یکدست میکنیم.سپس حلوای یکدست شده را به شکل لوزیهای کوچک برش میزنیم.در آخر حدود دو ساعت به حلوای آماده زمان میدهیم تا خنک شود.حلوای شما آماده است؛ نوش جان.
حلوا زنجبیلی خوشمزه تبریز، فقط با ۴ قلم مواد
حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار سادهیکی از خوشمزه ترین حلواهای خانگی که برای پذیرایی و به عنوان حلوا برای ماه رمضان پیشنهاد داده می شود، حلوا زنجبیل تبریزی است که به سادگی و با مواد لازم دم دستی میتوان آن را در خانه آماده کرد. مراحل پخت حلوایی که در این بخش از آموزش […]
- 100 بازدید
- بدون دیدگاه