داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

6

پیراشکی فوری بی نهایت خوشمزه، بدون خمیر مایه

  • کد خبر : 33817
  • 09 فروردین 1403 - 2:27
پیراشکی فوری بی نهایت خوشمزه، بدون خمیر مایه

پیراشکی فوری مغز دار بدون نیاز به فر و استراحتپیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود. این دستور تهیه اضافه شد به بخش آموزش آشپزی و شیرینی پزی نمناک، یکی […]


پیراشکی فوری مغز دار بدون نیاز به فر و استراحتپیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود. این دستور تهیه اضافه شد به بخش آموزش آشپزی و شیرینی پزی نمناک، یکی از راحت ترین پیراشکی هایی را به شما می آموزد که بدون نیاز به فر و خمیر مایع در خانه می توانید آماده و از سرو آن لذت ببرید. خمیر این پیراشکی نیاز به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده است.مواد لازم پیراشکی فوری خانگیمواد لازممقدار لازمآرد یک و نیم لیوانتخم مرغ ۱ عددشکر یک سوم لیوانروغن مایع۳ قاشق غذاخوریماست سه قاشق غذاخوریبکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوریطرز تهیه پیراشکی فوری با مغز شکلاتمرحله اول: ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود.مرحله دوم: سپس بکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. میزان آرد نباید بیشتر از اندازه مشخص شده در مواد لازم باشد، چراکه اگر زیادتر از حد مشخص استفاده کنید، پیراشکی ها مغز پخت نشده و وسط آن بصورت خام باقی می ماند.مرحله سوم: در این مرحله و بعد از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و کف سطح کار را آرد پاشی میکنیم.مرحله چهارم:هر قسمت از خمیر رو با وردنه و به اندازه یک پیش دستی باز میکنیم.مرحله پنجم: حالا شکلات تخته ای خرد شده یا شکلات صبحانه را روی خمیر قرار داده و قسمت دوم خمیر رو روی آن میکشیم و به خوبی لبه های خمیر را به هم می چسبانیم.مرحله ششم: در این مرحله، خمیر را با چاقو برش زده و درست مثل تکه های سه گوش پیتزا، پیراشکی ها را برش میزنیم.مرحله هفتم: خمیرهای هر تکه را با دقت از هر دو طرف بهم می چسبانیم.مرحله هشتم: داخل ماهیتابه مناسب، روغن را خوب داغ کره و پیراشکی ها رو داخلش سرخ می کنیم.مرحله نهم: پیراشکی های شما آماده است؛ نوش جان.

بیشتر بخوانید
خشک کردن گوجه سبز به 4 روش بازاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33817

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها