آموزش خوراک جگر گوسفندی؛ غذای مقوی با جیگرحتی اگر جزو طرفداران جگر نباشید، با خوردن این غذای خوشمزه ساده به خوردن جیگر علاقه مند خواهید شد. این غذا مقوی برای کودکان و بزرگسالان که دستورش را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می خوانید، با عطر و طعم خاصش پاسخگوی هر سلیقه ای خواهد بود.مواد لازم خوراک جگر بدون برنجمواد لازممقدارجگر گوسفندی۶۰۰ گرمساقه کرفس۴ یا ۵ ساقهپیاز۱ عددجعفری۱ کف دستفلفل دلمه رنگی۱ عددکدو سبز۱ عددروغنبرای تفت دادنادویه شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیربه مقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریطرز تهیهبرای تهیه این غذای جدید و ساده برای ناهار یا شام خانواده، مثل اکثر غذاهای ایرانی با سرخ کردن پیاز خرد شده آغاز میکنیم. بعد از تفت کامل پیاز نوبت اضافه کردن فلفل دلمه خلالی شده است.۲ دقیقه بعد از تفت فلفل دلمه ای، کرفس خرد شده را اضافه و تفت میدهیم تا کمی سبک شود.در مرحله بعد نوبت اضافه کردن کدو خرد شده و تفت مجدد است.حالا جگر خرد شده را باید به سبزیجات اضافه کنیم و تا زمانیکه رنگ جگر تغییر کند، مواد را باهم تفت میدهیم.بعد از تفت کامل، ادویه و نمک و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم جگر کامل مغز پخت شود.پس از چند دقیقه، غذای شما آماده سرو است و میتوانید این غذای نونی بدون گوشت را نوش جان کنید.
خوراک جگر متفاوت؛ غذای نونی برای ناهار و شام
آموزش خوراک جگر گوسفندی؛ غذای مقوی با جیگرحتی اگر جزو طرفداران جگر نباشید، با خوردن این غذای خوشمزه ساده به خوردن جیگر علاقه مند خواهید شد. این غذا مقوی برای کودکان و بزرگسالان که دستورش را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می خوانید، با عطر و طعم خاصش پاسخگوی هر سلیقه ای خواهد […]
- 106 بازدید
- بدون دیدگاه