داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

دلیل مهم پف نکردن انواع کیک خیس + راه حل

  • کد خبر : 34509
  • 07 خرداد 1403 - 8:37
دلیل مهم پف نکردن انواع کیک خیس + راه حل

چرا کیک خیس پف نمی کند؟کیک خیس شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوق‌العاده‌ به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. بسیاری از افراد در تهیه کیک خیس دچار مشکل می شوند، یکی از شایع ترین مشکلات آنها […]


چرا کیک خیس پف نمی کند؟کیک خیس شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوق‌العاده‌ به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. بسیاری از افراد در تهیه کیک خیس دچار مشکل می شوند، یکی از شایع ترین مشکلات آنها در تهیه کیک خیس پف نکردن کیک می باشد، اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که چرا کیک خیس پف نمی کند. راه حل پف نکردن کیک خیس شکلاتی هم در واقع رعایت نکاتی است که در ادامه خواهید خواند.هم زدن زیاد کیک شکلاتیدر تهیه کیک خیس به مقدار هم زدن توجه نمایید، بعد از افزودن آرد به مواد از همک زدن زیاد خودداری کنید زیرا سبب پف نکردن کیک می شود.زمان همزدن کره و شکربرای این‌که یک کیک پف و خوش ظاهر داشته باشید، باید زمان همزدن کره و شکر را کمی بیشتر از قبل در نظر بگیرید. همزدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط پُف کند و رنگ آن زرد مات شود که این کار حداقل ۵ دقیقه طول می‌کشد.تازه نبودن موادبرای تهیه کیک خیس حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید زیرا اگر بکینگ‌پودر و آرد شما تازه نباشد، کیک شما پف نمی‌کند.رعایت نکردن ترتیب افزودن مواداگر ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نکنید، کیک شما پف نخواهد کرد. کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند.اندازه قالباندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد یعنی نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک، چراکه اگر کیک پف کرده می‌خواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. اگر قالب خیلی کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود می‌خوابد.گرم نکردن فرفر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید.کم یا زیاد بودن دمای فراگر کیک شما معمولا زیاد پف نمی‌کند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. در دستور شما دمای مناسب فر نوشته شده است، حتما این نکته را رعایت کنید.باز کردن درب فرتا ۲۰ دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید، در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.زیاد بودن مقدار شکربسیاری از افراد هنگام تهیه کیک خیس اندازه مواد را تغییر می دهند، اگر مقدار شکر را بیشتر از حد بریزید، پف کیک بعد از پخته شدن می‌خوابد.توجه نکردن به اندازه دقیق مواددر تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در دستور کیک، کم و زیاد نکنید.

بیشتر بخوانید
ایراد شیرینی دانمارکی هات اینه که سفت میشن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34509

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها