طرز تهیه کاچی پریودی و کاچی برای زائوخوردن کاچی برای پریودی از قدیم الایام توصیه میشده و بدلیل دارا بودن طبع گرمی این غذای مقوی برای زنان، بعد از زایمان نیز تا چند روز، وعده صبحانه زائو با کاچی تکمیل می شد. دلیل تاکید بر خوردن کاچی در پریودی اثر مثبتی است که در این دوران حساس، روی بدن میگذارد. در مطالب قبلی آموزش آشپزی نمناک، مدلهای مختلفی از کاچی دوران پریودی را برایتان آموزش دادیم و در ادامه همان مطالب، طرز پخت نوع دیگری از این غذا را که تقریبا ساده تر است را خواهیم گفت.مواد لازم کاچی قدیمیمواد لازممقدارآرد۱ پیمانهکره۵۰ گرمپودر هل۱ قاشق چایخوریزردچوبه۱ قاشق چایخوریپودر زنجبیل۱ قاشق چایخوریزیره۱ قاشق چایخوریمواد لازم شهد کاچی با نباتمواد لازممقدارنبات۱ پیمانهآب۶ لیوانگلاب۱/۳ لیوانطرز تهیه کاچی ساده با آرد گندمدر مرحله اول آموزش، شهد کاچی را آماده می کنیم که برای این کار ابتدا باید نبات و آب را روی حرارت قرار دهیم تا نبات آب شود.بعد از آب و حل شدن کامل نبات، گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم؛ نیازی نیست شهد بیش از حد غلیظ شود.حالا می رویم سراغ کاچی؛ برای شروع آرد را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی اش گرفته شود.در این بخش از مراحل تهیه کاچی پریودی، کره را اضافه و تفت دهید تا جاییکه بطور کامل جذب آرد شده و به حالت پودری در بیاید.در این مرحله نوبت افزودن ادویه هاست؛ پودر زنجبیل، هل و زردچوبه را به ترکیب آرد و کرده اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.مرحله بعدی که حساس ترین بخش پخت این کاچی است، افزودن شهد به آرد است که باید طی چند مرحله انجام شود.نکته اصلی این است که در این مرحله باید خیلی سریع مواد را هم بزنید تا آرد از حالت گوله گوله خارج شده و کاملا یکدست شود.برای راحتی کار، میتوانید از همزن دستی یا گوشتکوب برقی هم استفاده کنید.در مرحله آخر پودر زیره را اضافه کنید تا ترکیب مواد کاچی برای پریودی یا… شما کامل شود.دقت کنید که کاچی نباید مثل حلوا غلیظ باشد و بایستی روان تر از حلوا و شبیه فرنی باشد.در انتهای پخت کاچی، زمانیکه کاچی یکدست شد دم کنی گذاشته و اجازه دهید ۲۰ الی ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند.بعد از ۲۰ دقیقه، کاچی شما آماده است؛ نوش جان.این طرز تهیه کاچی برای گرم شدن رحم، فوق العاده موثر خواهد بود.
این کاچی برای پریودی عالیه + آموزش کامل
طرز تهیه کاچی پریودی و کاچی برای زائوخوردن کاچی برای پریودی از قدیم الایام توصیه میشده و بدلیل دارا بودن طبع گرمی این غذای مقوی برای زنان، بعد از زایمان نیز تا چند روز، وعده صبحانه زائو با کاچی تکمیل می شد. دلیل تاکید بر خوردن کاچی در پریودی اثر مثبتی است که در این […]
- 119 بازدید
- بدون دیدگاه