داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

راز خوشمزگی خورش کنگر شیرازی ها

  • کد خبر : 34537
  • 09 خرداد 1403 - 8:37
راز خوشمزگی خورش کنگر شیرازی ها

راز خوشمزگی خورش کنگر مجلسیخورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره‌ خانواده‌های ایرانی طرفداران بسیاری دارد.این غذای خوشمزه و پرخاصیت در مناطق مختلف کشورمان به شکل متفاوتی تهیه می‌شود،مثلاً برخی خورش کنگر را مانند خورشت قیمه با لپه و رب تهیه کرده و برخی دیگر مانند خورشت قورمه سبزی با انواع […]


راز خوشمزگی خورش کنگر مجلسیخورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره‌ خانواده‌های ایرانی طرفداران بسیاری دارد.این غذای خوشمزه و پرخاصیت در مناطق مختلف کشورمان به شکل متفاوتی تهیه می‌شود،مثلاً برخی خورش کنگر را مانند خورشت قیمه با لپه و رب تهیه کرده و برخی دیگر مانند خورشت قورمه سبزی با انواع سبزی‌های معطر و بدون رب تهیه می‌کنند. اگر شما هم از طرفداران این خورشت سنتی هستید و در این روزها که فصل کنگرهای تازه است،می‌خواهید این خورشت را تفاوت و خوشمزه‌تر از همیشه تهیه کنید با این بخش از نمناک همراه شوید.خورشت کنگر را با گوشت گوسفندی بپزیدبرای خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید، اما اگر گوشت قرمز را دوست ندارید،می‌توانید گوشت مرغ را به صورت تکه‌های خورشتی خرد کنید و درون خورشت کنگر استفاده نمایید.مقدار پیاز را بیشتر نماییدیکی از رازهای خوشمزگی خورشت کنگر مانند دیگر خورش‌های ایرانی مقدار پیاز است،برای تهیه خورش کنگر از پیاز بزرگ و یا دو عدد پیاز استفاده کرده تا خورشت شما خوشمزه و لعاب‌دار شود.از زعفران دم کرده استفاده کنیددر تهیه خورش کنگر از زعفران دم کرده غافل نشوید. راز سرآشپزان برای خوشمزه شدن خورش کنگر افزودن مقداری زعفران دم شده در پایان پخت به آن است، این کار سبب خوش عطر و طعم شدن خورش کنگر می‌شود.از چاشنی‌هایی چون آبغوره و آبلیمو استفاده کنیدبرای تهیه خورش کنگر شیرازی به دلخواه می‌توانید از چاشنی‌هایی چون آبغوره و آبلیمو استفاده کنید، پیشنهاد ما این است که کمی آبغوره برای طعم دهی خورشت کنگر به آن اضافه نمایید.مقداری آلو یا گوجه سبز در خورش کنگر بریزیدبرخی افراد برای ترش و خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر هنگام پخت به آن لیمو عمانی و برخی مقداری آلو یا گوجه سبز می‌افزایند این کار سلیقه ایست و به ذائقه شما بستگی دارد.از رب نارنج استفاده کنیدخورشت کنگر مانند دیگر غذاها در کشور ما به صورت‌های متفاوتی طبخ می‌شود، برخی افراد برای خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر در مرحله آخر به آن یک قاشق غذاخوری رب نارنج اضافه می‌کنند.پودر کنگر خشک درون خورش بریزیداگر می‌خواهید یک خورش کنگر لعاب‌دار و خوشمزه تهیه کنید، می‌توانید کنگر خشک را آسیاب کرده و مقدار ی از گرد آسیاب شده آن را داخل خورشت بریزید.از سبزی های معطر غافل نشویدبرای بی‌نظیر شدن طعم خورشت کنگر از سبزی‌هایی چون نعنا و جعفری استفاده نمایید، برخی افراد برای بهتر شدن طعم خورشت کنگر از سبزی‌های محلی و ریحان،پیازچه،کرفس نیز استفاده می‌کنند.خورش کنگر را با رب امتحان کنیدبسیاری از افراد در خورش کنگر خود مقداری رب می‌ریزند اما برخی دیگر دوست دارند خورشت کنگرشان مانند قورمه سبزی سیاه و خوش رنگ شود به همین خاطر اصلاً از رب گوجه استفاده نمی‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم این گزینه را خودتان انتخاب کنید تا دریابید آیا خورش کنگر بار رب خوشمزه تر است یا خورش کنگر بدون رب؟لپه را بخیسانیددر بعضی از مناطق برای تهیه خورشت کنگر قیمه از لپه استفاده می‌کنند، در صورت استفاده از لپه برای خوش طعم شدن خورشتتان حتما لپه را بخیسانید تا هم زودتر پخته شود و هم نفخش گرفته شود.از آب گوشت یا آب مرغ استفاده نماییدبرای لعاب‌دار شدن و خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر هرگز از آب سرد استفاده نکنید، آب جوش استفاده کرده تا خورشتتان سریع‌تر جا بیفتد، شما می‌توانید از آب گوشت یا آب مرغ مزه‌دار شده نیز برای خوشمزه‌تر شدن خورش استفاده کنید.ادویه فراموشتان نشودبرای تهیه خورشت کنگر حتماً از ادویه‌هایی چون نمک، فلفل، زردچوبه استفاده کنید، اگر دوست دارید خورش کنگر شما تند باشد میزان فلفل را در مرحله پخت بیشتر کنید.اجازه دهید خورش جا بیافتد۴یکی از اصلی‌ترین رازهای خوشمزگی خورشت کنگر جا افتادن این خورشت است، حرارت اجاق گاز برای پخت خورش کنگر باید ملایم باشد تا خورش به آرامی مغز پخت شود و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید
رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34537

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها