داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

طرز تهیه بستنی آلبالو و گیلاس کافی شاپی

  • کد خبر : 34886
  • 11 تیر 1403 - 12:07
طرز تهیه بستنی آلبالو و گیلاس کافی شاپی

طرز تهیه بستنی خانگی با طعم آلبالو و گیلاساگر در میان مزه های متنوع بستنی، عاشق بستنی ترش آلبالویی و رنگ قرمز زرشکی این خوشمزه پرطرفدار هستید، آموزش بستنی که در ادامه میخوانید ویژه شماست. پیشنهاد میکنیم بجای خرید بستنی آن را در منزل و به شکل سالم خانگی تهیه کنید که طرز تهیه ای […]


طرز تهیه بستنی خانگی با طعم آلبالو و گیلاساگر در میان مزه های متنوع بستنی، عاشق بستنی ترش آلبالویی و رنگ قرمز زرشکی این خوشمزه پرطرفدار هستید، آموزش بستنی که در ادامه میخوانید ویژه شماست. پیشنهاد میکنیم بجای خرید بستنی آن را در منزل و به شکل سالم خانگی تهیه کنید که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد.مواد لازم بستنی میوه ای با طعم آلبالومواد لازممقدار لازمآلبالو یک پیمانهگیلاس یک پیمانهشیر عسلیبه مقدار دلخواهخامه صبحانهیک پاکتطرز تهیه بستنی خانگی راحت با میوهابتدا هسته های آلبالو و گیلاس رو بگیرید و آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و داخل فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند.بعد از یخ زدن میوه ها، آنها را داخل خرد کن ریخته و کامل پوره میکنیم.بعد از پوره و نرم شدن میوه ها داخل مخلوط کن، خامه صبحانه و خامه عسلی را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.مایه بستنی شما ااده است و حالا در این مرحله باید آن را داخل ظرف فلزی ریخته و رویش را پوشانده و داخل فریزر قرار دهید.بعد از آنکه بستنی به اصطلاح خودش رو گرفت، آماده سرو است. نوش جان.

بیشتر بخوانید
رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34886

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها