داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت با دستور رستوانی

  • کد خبر : 34934
  • 15 تیر 1403 - 12:36
لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت با دستور رستوانی

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشتاگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی نمناک پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.مواد لازم لوبیا پلو […]


طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشتاگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی نمناک پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشتمواد لازممقداربرنج۴ پیمانهگوجه پوره شده۵ الی ۶ عددپیاز ۱ عددلوبیا سبز۴۰۰ الی ۵۰۰ گرمنمک و فلفل قرمزبه میزان لازمکره۵۰ گرمزعفران حل شده۱/۲ لیواندستور پخت لوبیا پلو بدون گوشتابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید
لیست غذا پیشنهادی برای شام 6 تیر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34934

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها