داغ‌ترین‌ها

عیادت بازیگر جذاب نون خ از اصغر حیدری + عکس قرص جوشان خطری داره که کسی بهت نمیگه ماجرای عاشقی شاهرخ استخری از زبان خودش طرز تهیه کیک آلو سیاه؛ بی نهایت نرم و خوشمزه حال و اوضاع سوسن پرور بعد از جوکر طرز تهیه ترشی پیاز جا افتاده بازاری در خانه خارش کف پا همراه چه علامتی نشونه بیماری کبد چربه؟ پشت پرده ایرانی بودن ایلان ماسک فاش شد بهترین سایت‌های آموزش آشپزی کدامند؟ علی اوجی کنار نرگس محمدی قلابی + عکس میدونید بچه ذرت چقدر خاصیت داره ؟ خوشگذرانی فاطمه گودرزی با عروس و نوه اش طرز تهیه نخود آب خوشمزه و مقوی با مواد ساده ابراز عشق محمدرضا گلزار به بچه های تیم ملی پدل معرفی غذاهای جنوبی، سفر به سرزمین غذاهای تند و خوشمزه همسر و فرزندان سید حسن نصرالله + سن و بیوگرافی شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش

5

لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت با دستور رستوانی

  • کد خبر : 34934
  • 15 تیر 1403 - 12:36
لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت با دستور رستوانی

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشتاگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی نمناک پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.مواد لازم لوبیا پلو […]


طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشتاگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی نمناک پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشتمواد لازممقداربرنج۴ پیمانهگوجه پوره شده۵ الی ۶ عددپیاز ۱ عددلوبیا سبز۴۰۰ الی ۵۰۰ گرمنمک و فلفل قرمزبه میزان لازمکره۵۰ گرمزعفران حل شده۱/۲ لیواندستور پخت لوبیا پلو بدون گوشتابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کتلت عدس برای تقویت بچه ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34934

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها