داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

کیک ۲تخم مرغی بدون فر و همزن؛ مگه داریم اینقدر راحت

  • کد خبر : 35054
  • 25 تیر 1403 - 13:36
کیک ۲تخم مرغی بدون فر و همزن؛ مگه داریم اینقدر راحت

کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون فراگر فر ندارید، نگران نباشید ما به شما طرز تهیه کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون فر را آموزش می دهیم تا با کمترین امکانات ممکن کیک دوتخم مرغی خوشمزه بپزید. برای تهیه کیک دوتخم مرغی بدون فر، کیک دو تخم مرغی اسفنجی به روش آموزش داده در ادامه این بخش […]


کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون فراگر فر ندارید، نگران نباشید ما به شما طرز تهیه کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون فر را آموزش می دهیم تا با کمترین امکانات ممکن کیک دوتخم مرغی خوشمزه بپزید. برای تهیه کیک دوتخم مرغی بدون فر، کیک دو تخم مرغی اسفنجی به روش آموزش داده در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک، عمل کنید.مواد لازم کیک دوتخم مرغی اسفنجی بدون فرمواد لازم میزان لازمآرد ۲ و نیم تا ۳ لیوانتخم مرغ۲ عددشکر ۱ لیوانوانیل ⅓ قاشق چایخوریشیر ۱ لیوانروغن مایع ۴ و نیم قاشق غذاخوریبکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوریکیک دو تخم مرغی اسفنجی بدون فرآرد و بکینگ پودر را مخلوط و ۲ مرتبه الک کنید.تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف بریزید.مواد را با همزن دستی به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود.روغن مایع را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه نمایید.مواد را با همزن دستی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.مخلوط آرد را طی ۳ مرحله درون مواد مایع(تخم مرغ و…) الک کنید.مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط نمایید تا بافت آن یکدست شود.درون یک تابه را با مقداری روغن مایع چرب و سپس آرد پاشی کنید.مایه کیک را درون تابه یا قابلمه ریخته و تابه را چند مرتبه محکم روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود.تابه را روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار دهید.درب تابه را با دم کنی پوشانده و سپس درب آن را بگذارید.اجازه دهید کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون تابه بماند تا به طور کامل بپزد.اجازه دهید کیک بپزد و بعد از خنک شدن کیک را درون ظرف مورد نظر سرو نمایید.

بیشتر بخوانید
املت جدید چی بپزم؟ اینو کافیه یبار امتحان کنی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35054

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها