داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

بالاخره ضرر سس خردل بیشتره یا کچاب؟

  • کد خبر : 35106
  • 29 تیر 1403 - 15:46
بالاخره ضرر سس خردل بیشتره یا کچاب؟

مقایسه سس کچاب با سس خردلچاشنی های گوناگونی برای مزه‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آن‌ها هستند. سس کچاب و سس خردل از محبوب‌ترین چاشنی‌های غذا هستند که با افزودن به غذا، انواع فست فود و ساندویچ ها، طعم آن ها را کاملا متحول خواهند کرد.اگر به استفاده از سسهای کچاب و […]


مقایسه سس کچاب با سس خردلچاشنی های گوناگونی برای مزه‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آن‌ها هستند. سس کچاب و سس خردل از محبوب‌ترین چاشنی‌های غذا هستند که با افزودن به غذا، انواع فست فود و ساندویچ ها، طعم آن ها را کاملا متحول خواهند کرد.اگر به استفاده از سسهای کچاب و خردل علاقمندید، در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که سس کچاب سالم تر است یا خردل؟سس کچاب چیست؟سُس کِچاپ یا سس قرمز نوعی سس است که برای طعم دادن به غذاهای ساندویچی، فست فودها، ماکارونی و…استفاده می شود. در تهیه سس کچاب خانگی از گوجه فرنگی رسیده، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین استفاده می شود البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر در دستور تهیه سس کچاب به کار می رود.سس خردل چیست؟سس خردل یکی از سس های خوشمزه و محبوب است که می توان آن را در انواع غذاها از ساندویچ و برگر گرفته تا سس و لعاب استفاده کرد. این سس از دانه های خردل، آب، سرکه و ادویه جات تهیه می شود. سس خردل به طور سنتی با دانه های خردل سیاه تهیه می شود، اما از انواع دیگر دانه های خردل مانند خردل قهوه ای، خردل سفید و خردل وحشی نیز برای تهیه آن استفاده می شود.سس کچاب بهتره یا خردل؟از دیدگاه تغذیه‌ای، سس خردل بهتر از سس کچاپ است و متخصصان بر اینکه خردل چاشنی سالمی است، اتفاق نظر دارند. یک قاشق چایخوری خردل معمولا حدود سه تا پنج کالری و حدود ۱۱ میلی‌گرم سدیم دارد، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ ۱۹ کالری، حدود چهار گرم قند و ۱۵۰ میلی‌گرم سدیم دارد. کالری و قند و نمک بیشتر سس کچاب باعث شده که این سس مضرتر از سس خردل شناخته شود.

بیشتر بخوانید
گیاه گلرنگ یا زعفران مصنوعی واسه چی خوبه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35106

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها