طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی با رسپی های مختلفکتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران و در دیگر کشورهای جهان است که معمولا آن را میتوان بهعنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد سرو کرد. با مواد غذایی مختلف چون گوشت چرخکرده گوسفندی یا گوساله، مرغ، ماهی، پنیر، حبوبات، سبزیجات و بادمجان می توان انواع کتلت را تهیه و نوش جان کرد.کتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع کتلت ها است که دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. با استفاده از بادمجان خام، بادمجان کبابی، بادمجان با گوشت چرخ کرده، بادمجان بدون استفاده از گوشت چرخ کرده می توان کتلت بادمجان تهیه نمود، کتلت بادمجان ایتالیایی از پرطرفدارترین کتلت ها است که در تهیه آن از پنیر پیتزا استفاده می شود. اگر به طعم پنیرپیتزا علاقمندید و مزه غذاهای ایتالیایی را می پسندید، با این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید.روش اول:پخت کتلت بادمجان در فربرای تهیه کتلت بادمجان در فر به روش ایتالیایی ها مراحل زیر را دنبال کنید.مواد لازم برای کتلت بادمجانمواد لازممقداربادمجان۳ عددنمکبه مقدار لازمگوجه گیلاسی۷۰۰ گرمبرگ ریحانبه مقدار لازمپنیر پارمسانبه مقدار لازمسیر۱ حبهبادام۱۰ عددنمک، فلفل، روغن زیتونبه مقدار لازمطرز تهیه کتلت بادمجاندر همین ابتدای کار ۳ عدد بادمجان را لایه لایه به صورت افقی برش بزنید.پوست بادمجان را جدا نکنید. فقط سر بادمجان باید جدا شده باشد.روی آنها نمک بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا تلخی گرفته شود.۷۰۰ گرم گوجه گیلاسی را آماده کرده و با چاقو از وسط نصف کنید.آب و نمک اضافه بادمجان را بگیرید.بادمجان ها را داخل کاغذ روغنی روی سینی فر کاملاً منظم بچینید.کمی نمک و مقداری روغن روی آنها بریزید.بادمجان ها را داخل فر قرار دهید.در سینی دیگر فر، گوجه گیلاسی های نصف شده را بچینید و آن را هم داخل فر بگذارید.دمای فر باید ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشد.بادمجان ها باید به مدت ۲۰ دقیقه و گوجه ها به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بمانند.گوجه ها را زودتر بیرون بیاورید و داخل خردکن بریزید و کمی برگ ریحان هم به خردکن اضافه کنید.پنیر پارمسان را رنده کرده و به این ترکیب اضافه کنید.یک حبه سیر داخل سس بریزید.سپس به اندازه ۱۰ عدد بادام هم به ترکیب اضافه کنید.نمک، فلفل و روغن زیتون هم به ترکیب بزنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.یک ماهتابه بردارید و کمی روغن داخل آن ریخته و روغن را در کل ماهتابه پخش کنید.بادمجان ها را از فر بیرون آورده و روی ماهتابه بچینید.سسی که آماده کرده بودید را روی بادمجان ها بریزید.دقت کنید که همه جای بادمجان ها به این سس آغشته شوند.اکنون می توانید کمی پنیر مورد علاقه خودتان را به ترکیب اضافه کنید که معمولاً پنیر پیتزا هم به این ترکیب اضافه می کنند.پنیر پارمسان هم می تواند طعم خوبی به این ترکیب بدهد. حتی می توانید از دو مدل پنیر استفاده کنید.دوباره روی پنیرها بادمجان ها را بچینید و سس را روی بادمجان ها آغشته کنید و دوباره پنیر اضافه کنید.همین کار را لایه لایه تکرار کنید تا موادتان تمام شود. سپس ماهتابه را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.بعد از این مدت زمان غذای شما آماده است.روش دوم:کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیر پارمزانبرای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیر به روش زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیرمواد لازم میزان لازممواد لازممقداربادمجان متوسط۳ ددآرد۱ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمتخم مرغ۲ عددخرده نان باگت۱/۵ پیمانهپنیرپارمزان یا پارمسان۱/۳ پیمانهجعفری تازه ساتوری شده۱/۴ پیمانهروغن زیتون۱ پیمانهلیمو ترشبرای سروطرز تهیه کتلت بادمجان سرخ شدهبادمجان های دلمه ای را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید.تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود.درون ظرفی مقداری آرد بریزید.تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.بادنجان ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرد نان ها آغشته کرده و داخل روغن سرخ نمایید.همه بادمجان ها را به همین شکل آماده کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.پنیر و جعفری خرد شده را روی بادمجان ها بپاشید.یک عدد لیمو را برش زده و با کتلت بادنجان ایتالیایی سرو نمایید.روش سوم:کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیربرای تهیه کوکو بادمجان مجلسی به روش تابه ای با پنیر پیتزا مراحل زیر را دنبال کنید:مواد لازم برای کوکو بادمجان سرخ شده با پنیرمواد لازممقداربادمجان۲ عددنمک و فلفلبه مقدار لازمپیاز۱ عددگوجه گیلاسی۸ عددسیر۱ حبهپنیر ریکوتا۴ قاشق غذاخوریپوره گوجه فرنگی۱ فنجانپنیر پارمسانبه مقدار لازمبرگ ریحانچند عددطرز تهیه کتلت بادمجان مجلسیدو عدد بادمجان را به صورت حلقه ای برش بزنید. لازم نیست که پوست آن را جدا کنید.بادمجان ها را مرتب روی تخته بچینید.نمک به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس با دستمال کاغذی رطوبت آن را بگیرید.یک ماهتابه را روی گاز بگذارید. کمی روغن داخل آن بریزید و بادمجان های حلقه شده را منظم روی آن بچینید.نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.هر دو طرف بادمجان ها را سرخ کنید؛ تا حدی که رنگ قهوه ای یا طلایی بگیرد. سپس آنها را داخل یک بشقاب بریزید.یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهتابه با روغن کمی تفت دهید.حدوداً ۵ دقیقه برای تفت دادن پیازها کافی است.در این مرحله ۸ عدد گوجه گیلاسی را چهار قاچ کنید.یک حبه سیر را ساطوری کنید. سپس سیر را به پیاز در حال تفت اضافه کرده و بعد سریعاً گوجه ها را اضافه کنید. مراقب باشید که سیر نسوزد.به مدت ۵ دقیقه گوجه ها، پیاز و سیر را با یکدیگر تفت بدهید.سپس یک فنجان پوره گوجه را به ترکیب اضافه کنید؛ نمک فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب داخل آن بریزید؛ تا جایی که روی مواد را بگیرد و بعد درب ماهتابه را بگذارید و اجازه دهید که ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جوش بخورد.مواد را کمی هم بزنید و بعد پنیر ریکوتا را به اندازه ۴ قاشق غذاخوری به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.کمی پنیر پارمسان روی مواد رنده کنید و دوباره هم بزنید.حالا بادمجان های سرخ شده را داخل مواد بریزید.کمی برگ ریحان روی آن اضافه کنید.سپس کمی روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و بعد این ترکیب را هم بزنید تا سس به خورد بادمجان ها برود.برای اینکه طعم خوشمزهتری را بچشید، داخل یک ماهتابه یک عدد نان گرد با سایز خود ماهتابه قرار دهید که فرقی ندارد چه مدل نانی باشد.نانهای نازک گزینه مناسب تری هستند.بعد از اینکه نان کمی داغ شد، آن را روی تخته گذاشته و به چهار قسمت برش بزنید و بادمجان ها را داخل نان ریخته و میل کنید.نکات تکمیلی در مورد کتلت بادنجان, کتلت ایتالیاییزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . کتلت بادنجان, کتلت ایتالیایی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .
پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه
طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی با رسپی های مختلفکتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران و در دیگر کشورهای جهان است که معمولا آن را میتوان بهعنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد سرو کرد. با مواد غذایی مختلف چون گوشت چرخکرده گوسفندی یا گوساله، مرغ، […]
- 1 بازدید
- بدون دیدگاه