داغ‌ترین‌ها

استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره آبرو ذوق لیلا برخورداری از دیدن عکس قدیمی اش آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت پاهای این فرمی علامت بیماری است عکس زیرخاکی فاطمه هاشمی با نعیمه نظام دوست ۳۰ سال قبل جوکر شوخی نعیمه نظام دوست و احسان که کاربران را به شک انداخت تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۷ آذر طرز تهیه کیک لبو خوشرنگ با پف زیاد برای شب یلدا عروس بهترین جاهای تهران برای سفر یک روزه در نوروز ژیلا صادقی عکس بهترین سفر زندگی اش را منتشر کرد نوشیدنی آلوئه ورا به اندازه ی خود آلوورا خاصیت دارد؟ ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد

0

آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت

  • کد خبر : 36403
  • 11 آذر 1403 - 5:51
آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت

طرز تهیه دسر و غذا با میوه بهبه یکی از میوه‌ های خوش ‌عطر است که در تهیه انواع دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. از خورش ‌های سنتی گرفته تا دسرهای مدرن که به می‌ تواند به عنوان ماده‌ای اصلی در بسیاری از دستور های غذایی جای خود را پیدا کند. اگر […]


طرز تهیه دسر و غذا با میوه بهبه یکی از میوه‌ های خوش ‌عطر است که در تهیه انواع دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. از خورش ‌های سنتی گرفته تا دسرهای مدرن که به می‌ تواند به عنوان ماده‌ای اصلی در بسیاری از دستور های غذایی جای خود را پیدا کند. اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوال هستید که با به چی درست کنم، این بخش از آموزش آشپزی در نمناک به شما کمک می ‌کند تا با انواع دسرها و غذاهای خوشمزه‌ای که می‌توانید با این میوه تهیه کنید، آشنا شوید.طرز تهیه خورشت به آلو با مرغبرای پخت این غذا با به و مرغ خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.بعد تکه ‌های سینه یا ران مرغ را درون قابلمه بریزید و همراه با زردچوبه، پودر سیر، نمک و کمی فلفل تفت دهید تا رنگ آن ‌ها هم طلایی شود.پس از این مرحله آلو بخارا و به‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را هم به آن بیفزایید.حالا تا نیمه قابلمه را با آب پر کنید و وقتی آب به جوش آمد، یک قاشق غذاخوری شکر و زعفران دم‌کرده را به خورشت بیفزایید.اجازه دهید تا خورشت به آرامی و به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و لعاب بیندازد.طرز تهیه اشکنه بهبرای تهیه اشکنه به در وهله اول یک پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.سپس یک عدد میوه به را خرد کرده و به محتویات داخل تابه اضافه کنید.به را تفت دهید تا کمی نرم شود و بعد یک قاشق غذاخوری شکر و به مقدار لازم زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.همه مواد را خوب هم بزنید تا شکر به حالت کاراملی برسد.در این مرحله کمی آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و آب کمی غلیظ‌تر شود.وقتی به غلظت موردنظرتان رسید، دو عدد تخم‌مرغ را در تابه شکسته و هم بزنید تا کامل پخته و بسته شوند.سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه به غذا اضافه کرده و میل نمایید.طرز تهیه غذا با به بدون گوشتبرای تهیه یک غذای خوشمزه و بدون گوشت با به، ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید.یک عدد بِه خورد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.در این مرحله یک قاشق چای ‌خوری زردچوبه و نصف قاشق چای‌ خوری دارچین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.حالا دو عدد سیب ‌زمینی نگینی خرد شده و چند عدد آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.دو لیوان آب جوش را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند تا خورش به غلظت دلخواه برسد.در پایان نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و غذا را با برنج یا نان سرو کنید.طرز تهیه غذا با به و بادمجانبرای تهیه این غذا هم در وهله اول یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و تفت دهید.به را خورد کرده و بادمجان ‌ها را نیز به صورت حلقه ‌ای برش داده و جداگانه سرخ کنید تا نرم شوند.به‌ همراه پیاز و به، یک قاشق چای ‌خوری زردچوبه، نصف قاشق چای ‌خوری دارچین و چند عدد آلو بخارا به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند.بعد از حدود ۳۰ دقیقه، بادمجان ‌های سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید خورش به غلظت دلخواه برسد.بعد نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و تمام.طرز تهیه غذا با به و هویجبرای تهیه غذایی که هم به داشته باشد و هم هویج، که جزو غذا با میوه ها برای ۴ نفر است، ابتدا یک پیاز بزرگ را خرد کرده و در روغن تفت دهید.سپس دو عدد میوه به و سه عدد هویج را خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.به این ترکیب یک قاشق چای ‌خوری زردچوبه، نصف قاشق چای ‌خوری دارچین و چند عدد آلو بخارا اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند تا خورش لعاب بیندازد.حالا نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و کمی بعد از روی شعله اجاق گاز برداشته و نوش جان کنید. این غذا با به برای کودک هم بسیار مناسب است.

بیشتر بخوانید
شگرد خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36403

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها