نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی
- برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد.
- برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان و نیز سوزانده شدن پوست بادمجان ها می شود.
- برای جدا شدن راحت پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
- برای خوشرنگ تر شدن میرزا قاسمی بهتر است رب گوجه فرنگی را درون روغن تفت دهید و بعد به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.
- مواد اصلی میرزا قاسمی ، سیر، تخم مرغ و بادمجان است ولی برای رنگ و طعم بهتر این غذا از گوجه فرنگی نیز استفاده میشود.
- در دستور تهیه میرزا قاسمی میتوان تخم مرغ را در صورت تمایل حذف کنید.
- تخم مرغ ها را می توان درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کرد و هم نزد.
- تخم بادمجان های کباب شده را جدا کنید سپس ساطوری نمایید.
- سیر را به هیچ وجه نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
- میرزا قاسمی در مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا استفاده می شود.
- میرزا قاسمی را به همراه سبزی خوردن ،نان تازه و یا کته نوش جان کنید.
رویش مدیا