7

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

  • کد خبر : 11471
  • 11 خرداد 1400 - 18:28
نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد. برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان […]

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی

  • برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد.
  • برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان و نیز سوزانده شدن پوست بادمجان ها می شود.
  • برای جدا شدن راحت پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن میرزا قاسمی بهتر است رب گوجه فرنگی را درون روغن تفت دهید و بعد به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.
  • مواد اصلی میرزا قاسمی ، سیر، تخم مرغ و بادمجان است ولی برای رنگ و طعم بهتر این غذا از گوجه فرنگی نیز استفاده میشود.
  • در دستور تهیه میرزا قاسمی میتوان تخم مرغ را در صورت تمایل حذف کنید.
  • تخم مرغ ها را می توان درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کرد و هم نزد.
  • تخم بادمجان های کباب شده را جدا کنید سپس ساطوری نمایید.
  • سیر را به هیچ وجه نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
  • میرزا قاسمی در مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا استفاده می شود.
  • میرزا قاسمی را به همراه سبزی خوردن ،نان تازه و یا کته نوش جان کنید.

رویش مدیا

بیشتر بخوانید
اسپرینگ رول سبزیجات با یه سبک مخصوص
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=11471

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها