داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

9

طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله

  • کد خبر : 19263
  • 01 تیر 1400 - 17:13
طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنکیک ساده پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه و عصرانه نیز استفاده کرد. شما می توانید این دسر خوشمزه […]

طرز تهیه پنکیک ساده

پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه و عصرانه نیز استفاده کرد. شما می توانید این دسر خوشمزه را همراه با انواع مربا سرو کنید.

پنکیک

پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد. ما در رویش تلاش کردیم بهترین و متداول ترین طرز تهیه پنکیک را ارائه دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم پنکیک

مواد لازم میزان لازم
شکریک قاشق غذاخوری
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱قاشق چای خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
تخم مرغیک عدد
روغن مایعیک قاشق غذاخوری
شیریک لیوان
آرد سفیدیک و نیم پیمانه
کیوی، موز ،توت فرنگیبرای تزیین
مواد لازم پنکیک

طرز تهیه پنکیک خوشمزه در خانه

مرحله اول :برای تهیه یک پنکیک عالی ابتدا یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید سپس با کمک یک چنگال هم بزنید تا باز شود.

هم زدن تخم مرغ

مرحله دوم : هم اکنون باید شکر، نمک، وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.

افزودن شکر نمک وانیل

مرحله سوم : یک لیوان شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

افزودن شیر به تخم مرغ

مرحله چهارم : وقتی مواد اولیه شکل یکنواختی به خود گرفت آرد را از صافی عبور دهید و به موادتان اضافه کنید. دلیل استفاده از صافی این است که باعث می شود آرد موقع عبور از صافی باز شود و این کار کمک می کند تا مواد زودتر به یکنواختی برسد.

افزودن آرد به مواد پنکبک

مرحله پنجم : پس از اینکه آرد کاملا ترکیب شد بکینگ پودر را به موادتان اضافه کرده و هم بزنید.

افزودن بکینگ پودر

مرحله ششم :روغن مایع را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه تارت شکلات و میوه
روغن برای پنکیک

مرحله هفتم : وقتی به غلظت مناسب رسید باید مایه را ۱۰دقیقه در دمای محیط نگهدارید تا بکینگ پودر تاثیر خود را روی مایه بگذارد.

مرحله هشتم : هم اکنون باید با کمک یک ملاقه یا قیف شروع به ریختن مایه پنکیک در تابه کنید.

ریختن پنکیک در تابه

مرحله نهم :دو طرف پنکیک را به خوبی سرخ کنید.

سرخ کردن پنکیک

مرحله دهم : هم اکنون پنکیک های شما حاضر است می توانید با کمک شکلات ، کیوی، موز، توت فرنگی و هرچیزی دیگری که در اختیار دارید مانند عسل ، مربا و کره آن را تزیین و سرو کنید.

پنکیک

نکات مهم در تهیه پنکیک :

  • غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع ۲۰ ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.
  • حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید. ولی به طور کلی باید شعله ملایم رو به کم باشد.
  • تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید کفی ضخیمی داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند.
  • استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست نداشتید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید. ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند.
  • فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارهای دیگر نیز نیست وگرنه پنکیک چربی خواهید داشت.
  • برای طعم دهی بیشتر به پنکیک می توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه آب پرتقال استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
دستور تهیه جیب تاجر؛ یه ساندویج جدید و خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد پنکیک

پنکیک جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
پنکیک را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=19263

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها