1

رسپی سس پرتقال خوشمزه و ساده برای روی کیک

  • کد خبر : 30294
  • 14 فروردین 1402 - 11:30
رسپی سس پرتقال خوشمزه و ساده برای روی کیک

طرز تهیه سس پرتقال برای روی کیکبعد از آموزش طرز تهیه کیک پرتقال در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک، نوبت به سس پرتقالی برای روی کیک میرسد. به سه روشی که در ادامه گفته ایم، می توانید برای روی کیک پرتقالی، سس پرتقال آماده نمایید.روش اول:سس پرتقال با ژلهبرای تهیه سس پرتقال برای روی کیک […]


طرز تهیه سس پرتقال برای روی کیکبعد از آموزش طرز تهیه کیک پرتقال در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک، نوبت به سس پرتقالی برای روی کیک میرسد. به سه روشی که در ادامه گفته ایم، می توانید برای روی کیک پرتقالی، سس پرتقال آماده نمایید.روش اول:سس پرتقال با ژلهبرای تهیه سس پرتقال برای روی کیک با استفاده از ژله به روش زیر عمل کنید.مواد لازم برای تهیه سس پرتقال با ژلهنشاسته ذرت ۱ ق غذاخوریشکر ۲ ق غذاخوریآب پرتقال ۱ لیوانژله پرتقال نصف بستهخامه در صورت تمایلطرز تهیه سس پرتقال با ژله برای کیک۱. درون ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال خوب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.۲. شکر را به آن بیافزایید و مواد را روی حرارت قرار دهید.۳. شکر و سایر مواد را دائم هم بزنید تا به جوش بیاید و به غلظت برسد.۴. به مواد نصف بسته ژله پرتقالی را افزوده و خوب هم بزنید.۵. اگر دوست دارید کمی خامه هم به مواد بیافزایید.۶. پس از به غلظت رسیدن سس، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شوند.۷. سس خنک‌شده را روی کیک بریزید.روش دوم سس پرتقال با شیربرای تهیه سس پرتقال با شیر به روش زیر عمل کنید.مواد لازم برای تهیه سس پرتقال با شیرنشاسته ذرت ۲ ق غذاخوریشکر ۴ ق غذاخوریآب پرتقال نصف لیوانشیر ۳ ق غذاخوریوانیل ۱ ق چایخوریطرز تهیه سس پرتقال با شیر۱. درون ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال خوب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.۲. شیر و شکر را به آن بیافزایید.۳. مواد را روی حرارت بسیار کم قرار دهید و مدام هم بزنید.۴. وانیل را اضافه کنید.۵. پس از رسیدن سس به غلظت حرارت را خاموش کنید.۶. اجازه دهید هم سس و هم کیک سرد شوند سپس سس را روی کیک بریزید.روش سوم:سس با زست پرتقالبرای تهیه سس پرتقال برای روی کیک با زست پرتقال به روش زیر عمل کنید.مواد لازم برای تهیه سس با زست پرتقالنشاسته ذرت ۱ ق غذاخوریشکر ۱/۴ پیمانهآب پرتقال نصف پیمانهرنده پوست پرتقال (زست پرتقال) ۱/۲ ق مرباخوریکره ۱۰ گرم (۱ ق مرباخوری)طرز تهیه سس با رنده پوست پرتقال۱. در ظرفی نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل شود.۲. شکر را به آن بیافزایید.۳. مواد را روی حرارت قرار دهید تا مایه نسبتا غلیظی به دست آید.۴. پس از به غلظت رسیدن مواد، ظرف را از روی حرارت بردارید.۵. رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.۶. بعد از یک الی دو ساعت که مواد کاملا خنک شد، سس پرتقال خوشمزه را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید.نکات مهم:برای خوشمزه شدن سس پرتقالی از آب پرتقال طبیعی استفاده نمایید.غلظت سس پرتقال بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بشود.در رنده کردن پوست پرتقال، تنها باید قسمت نارنجی رنگ پرتقال را رنده بزنید.سس را داغ روی کیک نریزید زیرا سبب خمیر شدن کیک می شود.

بیشتر بخوانید
راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30294

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها