1

آموزش رولت یخچالی با بیسکویت؛ بدون فر و همزن

  • کد خبر : 34123
  • 03 اردیبهشت 1403 - 5:07
آموزش رولت یخچالی با بیسکویت؛ بدون فر و همزن

طرز تهیه رولت با بیسکویت پتی بور و خامه صبحانهاگر دوست دارید از میهمانان خود با شیرینی خانگی پذیرایی کنید، رولت بدون فر و همزن برقی که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان انتخاب کرده ایم، یکی از بهترین گزینه هاست. طرز تهیه رولت خامه ای رولت با بیسکویت پتی بور یا […]


طرز تهیه رولت با بیسکویت پتی بور و خامه صبحانهاگر دوست دارید از میهمانان خود با شیرینی خانگی پذیرایی کنید، رولت بدون فر و همزن برقی که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان انتخاب کرده ایم، یکی از بهترین گزینه هاست. طرز تهیه رولت خامه ای رولت با بیسکویت پتی بور یا همان رولت یخچالی با موز بدون نیاز به فر آماده می شود و نیاز به مهارت خاصی ندارد. این نوع رولت با خرده کیک هم تهیه می شود و شما می توانید بجای بیسکویت از کیک شکلاتی یا ساده هم استفاده کنید.مواد لازم رولت با بیسکویت پتی بور و موزمواد لازم میزان لازمبیسکوییت پتی بور شکلاتی۲ بستهشیر ۱/۳ پیمانهخامه صبحانهیک پاکتموز رسیده۱ عددگردو ۲ قاشق غذاخوریپودر قند۲ قاشق غذاخوریکره ۳۰ گرمطرز تهیه رولت شکلاتی یخچالیبرای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید بیسکوییت های پتی بور را با کمک دستگاه یا بصورت دستی، کاملا پودر کنید.به بیسکوییت های پودر شده شیر و کره اضافه کرده و بخوبی مواد را با دست ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کند.حالا نوبت تهیه مواد میانی رولت بیسکوئیتی است که برای آماده کردن آن، در قدم اول موز را با چنگال کاملا پوره کنید.به موز له و پوره شده، خامه صبحانه، پودر قند و گردو خرد شده را اضافه و مجددا خوب مخلوط کنید.حالا که خمیر رولت و مواد میانی رولت خامه ای ما آماده شد، مرحله سوم یعنی شکل دادن رولت را انجام میدهید.در مرحله شکل دادن این رولت خوشمزه ابتدا خمیر بیسکوییتی آماده شده را داخل نایلون ریخته و با دست یا وردنه، به شکل یک لایه نازک صاف و بازش میکنید.حالا نایلون رو قیچی کرده و خمیر باز شده یکدست را برای ریختن مواد میانی آماده می کنید. دقت کنید که نایلون لایه رویی خمیر را باز میکنید و همچنان زیر خمیر لایه نایلون باقی می ماند تا هنگام رول کردن کارمان ساده باشد.مواد میانی یا همان مخلوط خامه ای که درست کردید را روی خمیر باز شده ریخته و یکدست و به آرومی رول کنید.رولت آماده را بمدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد از آنکه کامل خودش را گرفت، از یخچال بیرون آورده و سپس با پودر کاکائو روی رولت را بپوشانید.در مرحله آخر تهیه این دسر فوری، با پودر پسته، پودر نارگیل یا شکلات سفید ذوب شده رولت را تزیین کنید.

بیشتر بخوانید
علت سفت شدن میگو و راه حلش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34123

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها