داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

چطوری پودر سوخاری درست کنم

  • کد خبر : 25070
  • 22 آبان 1400 - 17:00
چطوری پودر سوخاری درست کنم

طرز تهیه پودر سوخاری خانگیپودر سوخاری یکی از کاربردی ترین مواد غذایی می باشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی . شما می توانید با استفاده از نان های بیات خود انواع پودر های سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش می دهیم.مواد […]


طرز تهیه پودر سوخاری خانگیپودر سوخاری یکی از کاربردی ترین مواد غذایی می باشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی . شما می توانید با استفاده از نان های بیات خود انواع پودر های سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم پودر سوخاری خانگیمواد لازممیزان لازمنان تست۶ عددنان باگت۱ عددنمک۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه و قرمز۱ قاشق چایخوریزردچوبه و ادویه ۱قاشق چایخوریپودر سیر و آویشن۱ قاشق چای خوری طرز تهیه پودر سوخاری خانگیمرحله اول : ابتدا باید نان ها را به صورت مربعی خرد کنید. و حدود ۲ روز بگذارید تا در آشپزخانه خشک شود. اگر عجله داشته باشید می توانید نان ها را در فر با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا خشک شوند. مرحله دوم : نان های خشک شده را یا با غذاساز و یا با گوشت کوب کاملا پوره کنید. مرحله سوم : نان های پودر شده را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرلر دهید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا اندکی تغییر رنگ بدهد.هنگام تفت دادن مدام هم بزنید تا پودر ها نسوزند. مرحله چهارم : پس از گذشت ۵ دقیقه ادویه ها را به پودر اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از آن در یک سینی پخش کنید تا خنک شود پودر شما حاضر است .نکات مهم در تهیه پودر سوخاریبرای تهیه پودر سوخاری می توانید از ادویه های دیگری مانند پاپریکا پودر پیاز و پودر پونه کوهی نیز استفاده کنید. بسیاری از افراد برای رنگ دادن به پودر سوخاری مقداری پفک را نیر پودر می کنند و به آرد سوخاری اضافه می کنند. بهتر است برای تهیه این پودر از نان های بیات استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
کلم بروکلی خراب چه بویی میده؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25070

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها