3

اسنک گوشت و قارچ مخصوص؛ غذای جدید و فوری

  • کد خبر : 33292
  • 19 بهمن 1402 - 21:38
اسنک گوشت و قارچ مخصوص؛ غذای جدید و فوری

اسنک گوشت چرخ کرده با قارچپخت غذاهای فست فودی در خانه، راه حلی مطمئن تر برای لذت بردن از این منوی محبوب و پرطرفدار است؛ غذاهایی که با ترکیبات چرب و گول زننده خود، آب از دهان به راه می اندازند. یکی از این غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب، اسنک است که با مواد لازم […]


اسنک گوشت چرخ کرده با قارچپخت غذاهای فست فودی در خانه، راه حلی مطمئن تر برای لذت بردن از این منوی محبوب و پرطرفدار است؛ غذاهایی که با ترکیبات چرب و گول زننده خود، آب از دهان به راه می اندازند. یکی از این غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب، اسنک است که با مواد لازم و ترکیبات متنوع تهیه می شود و ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، نوع اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ را برایتان انتخاب کرده ایم که طعم بی نظیری دارد. مثل همیشه برخی از موادی که برای تهیه اسنک به کار میبرید دلخواه است و تا حدودی میتوانید تنوع و تغییر در آنها ایجاد کنید.مواد لازم اسنک گوشت با پنیر پیتزامواد لازممیزان لازمگوشت چرخ کرده۴۰۰ گرمنان تست۱ بستهپیاز۱ عددقارچ۲۰۰ گرمفلفل دلمه ای۱ عدد بزرگپنیر پیتزابه میزان دلخواهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خورینمک ۱ قاشق چایخوریزرد چوبه۱/۲ قاشق چایخوریفلفل سیاه و قرمزبه میزان دلخواهپودر سیر ۱ قاشق چایخوریپودر آویشن۱ قاشق چایخوریطرز تهیه اسنک گوشت با قارچ و پنیر پیتزابرای پخت اسنک گوشت و قارچ خانگی، به شیوه زیر عمل کنید:مرحله اول : ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و در یک تابه مناسب با حجم مواد با روغن سرخ کنید تا کاراملی شود. مرحله دوم : گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.مرحله سوم : قارچ ها را به کمک یک دستمال خیس پاک کرده و سپس با کمک چاقو پوست آنها را بگیرید. قارچ ها را به صورت حلقه حلقه خرد و به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.مرحله چهارم : فلفل دلمه ای را شسته، تخمه های آن بگیرید سپس به صورت نگینی خرد و به مواد اضافه کنید.مرحله پنجم : ادویه ها را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. مرحله ششم : در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اسنک اضافه کرده و تفت دهید. مرحله هفتم : حالا روی یک عدد نان تست مقداری از مواد را بریزید.مرحله هشتم : سپس به میزان دلخواه تان از پنیر پیتزا روی آن بریزید و یک لایه دیگر از نان تست را روی مواد بگذارید. مرحله نهم : با کمک یک برس آشپزی روغن را روی اسنک ساز بمالید و اسنک ها را درون دستگاه قرار دهید تا داغ شده و پنیر آن آب شود. مرحله دهم : همه اسنک ها به همین شیوه پخته می شوند و شما پس از پخت همه آن ها ابتدا سس سفید، سپس سس قرمز و در آخر آویشن روی سس ها بریزید و اسنک را میل کنید.چند راز و نکته برای پخت اسنک گوشتبرای خوش عطر و طعم شدن اسنک، میتوانید از ادویه پیتزا نیز استفاده کنید.میزان پودر سیر و آویشن دلخواه است. نمک غذا را چک کنید اگر کم بود اضافه کنید.می توانید به جای رب از گوجه فرنگی هم استفاده کنید.درجه حرارت مناسب برای پخت اسنک بسیار حائز اهمیت است. برای جلوگیری از سوختن یا نپختن اسنک، دمای مناسب انتخاب کنید.در پخت اسنک از روغن‌های گیاهی مانند زیتون، کنجد و آفتابگردان استفاده کرده و دمای متوسط روغن را حفظ کنید.هنگام پخت اسنک، توصیه می‌شود مواد اولیه را زیاد نپیچید تا مواد اولیه در هنگام پختن به یکدیگر چسبیده و بهم نریزند.

بیشتر بخوانید
چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33292

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها