داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ

  • کد خبر : 25282
  • 03 آذر 1400 - 17:59
رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ

پتی فور چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش از آشپزخانه رویش را با دقت دنبال کنید.مواد لازممقدارکره۲۵۰ گرمآرد۲ پیمانهپودر […]


پتی فور چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش از آشپزخانه رویش را با دقت دنبال کنید.مواد لازممقدارکره۲۵۰ گرمآرد۲ پیمانهپودر قند۳/۴ پیمانهسفیده تخم مرغ۱ عددنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۱/۴ پیمانهنمک۱/۴ قاشق چایخوریوانیل۱ قاشق چایخوریطرز تهیه پتی فوربرای تهیه پتی فور در منزل طبق مراحل زیر پیش بروید:ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.سپس مواد را با همزن بزنید.پودر قند و وانیل و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید تا سفید رنگ شود.سفیده تخم مرغ را به مواد بیافزایید و با همزن بزنید.بعد از هم زدن مواد آرد را الک کنید و به مواد بیافزایید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.بعد از آماده شدن مایه پتی فور مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید.به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو بیافزایید.به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت بیافزایید و خوب هم بزنید.هر کدام از مواد پتی فور را در قیف جداگانه بریزید.از هر نوع ماسوره که می خواهید برای قیف زدن استفاده نمایید.در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید.سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید ۵ الی ۱۵ دقیقه بپزد.بعد از طلایی شدن لبه های بیسکویت، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی آذربایجان غربی؛ کلکسیون مزه ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25282

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها