1

طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز

  • کد خبر : 33945
  • 20 فروردین 1403 - 3:38
طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز

طرز تهیه دیزی سنگی خانگی با فرمول دیزی سراهاطعم و عطر آبگوشت قهوه خانه ای و دیزی های دیزی سراها با آبگوشت هایی که در خانه می پزیم متفاوت است و راز این تفاوت را در غالب طرز تهیه دیزی سنگی خانگی در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهیم گفت.مواد لازم دیزی سنگیمواد […]


طرز تهیه دیزی سنگی خانگی با فرمول دیزی سراهاطعم و عطر آبگوشت قهوه خانه ای و دیزی های دیزی سراها با آبگوشت هایی که در خانه می پزیم متفاوت است و راز این تفاوت را در غالب طرز تهیه دیزی سنگی خانگی در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهیم گفت.مواد لازم دیزی سنگیمواد لازممقدارگوشت گوسفندی استخوانی۵۰۰ گرمدنبه ۱۰۰ گرمنخود لوبیا سفید(خیس خورده)۱/۵ کیلوپیاز۱ عددگوجه۲ عددسیب زمینی۲ عدد متوسطرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریلیمو عمانی۲ عددسیر۲ حبهادویه های دیزی سنگیمواد لازممقدارزردچوبه۱ قاشق چایخوریفلفل سیاهنصف قاشق چایخوریدارچین۱ قاشق چایخوریادویه های سری دوممواد لازممقدارنمک، زردچوبه و پودر لیوعمانیهر کدام ۱ ق چفلفل سیاهنصف قاشق چایخوریمرزه خشک ۱ قاشق غذاخوریروش پخت دیزی سنگی روز گازبرای شروع پخت دیزی سنگی، ابتدا گوشت را به همراه نخود و لوبیا، یک عدد پیاز و ادویه های سری اول داخل دیگ سنگی ریخته و به آن تا حدی آب اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.دیزی را روی اجاقی که روی آن شعله پخش کن گذاشته اید، قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.در مرحله بعد، پس از یک الی دو ساعت، کفهای روی گوشت رو بگیرید تا آبگوشت شما رنگ شفاف تری داشته باشد.برای پخت کامل و کافی گوشت، حدودا ۴ ساعت زمان لازم نیاز است.بعد از پخت گوشت،لیمو عمانی،نمک گوجه و سیب زمینی را به مواد داخل دیزی اضافه کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت خوب بپزند.بعد از یک ساعت گوجه، سیب زمینی و دنبه را از داخل دیزی خارج کرده، پوست گوجه ها رو گرفته و با سیب زمینی و دنبه در ظرفی مناسب، خوب بکوبید تا میکس شوند.در این مرحله به گوجه و سیب زمینی کوبیده شده، رب و ادویه جات سری دوم و مرزه را اضافه کرده و روی حرارت تفت دهید.بعد از کمی تفت و تغییر رنگ رب، مواد تفت داده شده را به ابگوشت اضافه کنید و اجازه دهید چند قل با هم بپزند.۱۵ دقیقه زمان کافیه تا این مواد به آبگوشت رنگ و لعاب بدهد.آبگوشت سبک دیزی سنگی شما آماده است؛ نوش جان.نکات تکمیلی و فوت و فن خوشمزه شدن دیزی سنگیحتما نخود و لوبیا از ۲۴ ساعت قبل خیس بخورند.کف روی گوشت گرفته شود.بعد از پخت گوشت و لوبیا و نخود، نمک و لیمو عمانی اضافه کنید.مرزه اصلا حذف نشود چراکه راز مهم خوشمزگی این آبگوشت است.هرچقدر مدت زمان پخت آبگوشت بیشتر بوده و با حرارت ملایم تر بپزه در نهایت آبگوشت جا افتاده تری دارید.

بیشتر بخوانید
سالادهای خوشمزه و راحت واسه مهمونی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33945

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها