طرز تهیه سوپ میگو با خامه، مقوی و سالمسوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد که از مواد غذایی مختلف تهیه می شود و به عنوان پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. سوپ میگو یک غذای دریایی و خوشمزه است که به دلیل وجود فسفر برای کودکان و افراد سالمند مقوی می باشد.این سوپ خوشمزه به شیوه های مختلفی تهیه می شود که در این بخش از آشپزخانه رویش طرز تهیه آن را آورده ایم، پیشنهاد می کنیم این سوپ را به روش زیر تهیه و در برنامه غذایی عزیزانتان بگنجانید.مواد لازم سوپ میگو با خامهمواد لازممیزان لازمپیازچه (خرد شده)۴ شاخهسیر۱ حبهآب مرغ۲ پیمانهمیگو (پاک شده و ریز)۱ پیمانهسرکه۲ قاشق غذا خوریآب۱ پیمانهنمک۲ قاشق چای خوریجعفری۵۰ گرمخامه۲ قاشق غذا خوریهویج (نگینی شده)۱ قاشق غذا خوریطرز تهیه سوپ میگو با خامهبرای تهیه این سوپ میگوی ریز انتخاب کنید و آنها را خرد نکنید.زمان تمیز کردن میگو حتما رگ کمر میگو را در بیاورید.در ظرفی آب، سرکه و نمک ریخته و اجازه دهید بجوشد.میگوها را در آب جوش ریخته و ۳۰ دقیقه زمان داده و بعد در آبکش بریزید.همه مواد مانند سیر، پیازچه، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و بپزید.سوپ را در دستگاه غذاساز بریزید تا یکدست شود.مواد را دوباره روی حرارت بگذارید و جعفری را در آن بریزید و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد.حرارت را خاموش کرده، میگو را به آن بیافزایید.سوپ شما آماده سرو است، نوش جانتان.
سوپ میگو و خامه؛ متناسب با ذائقه ایرانی
طرز تهیه سوپ میگو با خامه، مقوی و سالمسوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد که از مواد غذایی مختلف تهیه می شود و به عنوان پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. سوپ میگو یک غذای دریایی و خوشمزه است که به دلیل وجود فسفر برای کودکان و افراد […]
- 771 بازدید
- بدون دیدگاه