4

راز خوشمزگی مرغ سوخاری رستوران های معروف

  • کد خبر : 32948
  • 18 دی 1402 - 19:19
راز خوشمزگی مرغ سوخاری رستوران های معروف

نکات مرغ سوخاری رستورانی برای سوخاری کردن مرغمرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که محبوبیت فراوانی بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذای فست فودی در دسته‌ی غذاهای بین‌المللی قرار می‌گیرد و معمولا با روش‌های متنوعی درست می‌ شود. برای تهیه مرغ سوخاری خانگی، مرغ کنتاکی مجلسی، مرغ کنتاکی پفکی، مرغ سوخاری […]


نکات مرغ سوخاری رستورانی برای سوخاری کردن مرغمرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که محبوبیت فراوانی بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذای فست فودی در دسته‌ی غذاهای بین‌المللی قرار می‌گیرد و معمولا با روش‌های متنوعی درست می‌ شود. برای تهیه مرغ سوخاری خانگی، مرغ کنتاکی مجلسی، مرغ کنتاکی پفکی، مرغ سوخاری KFC و… لازم است نکاتی که در این بخش از نمناک آورده ایم را رعایت نمایید.زهم گیری مرغبرای خوشمزه شدن مرغ سوخاری ابتدا مرغ را زهم گیری کنید،تکه های مرغ را بعد از شستشو در پیازخرد شده، آبلیمو، ادویه بخوابانید و برای ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.نیم پز کردن ران مرغبهتر قسمت ران را ابتدا نیم پز سپس سرخ کنید اینگونه از پخت آن اطمینان پیدا می کنید. اگر مرغ را قبل از سرخ کردن نیم پز کردید می توانید به آن کمی پیاز نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید.استفاده از تکنیک آب یخبهتر است ابتدا مرغ ها را در آرد بغلطانید سپس درون ظرفی پر از آب و یخ کنید،دوباره در آرد بغلتانید و دوباره در آب و یخ فرو ببرید و در آرد بغلطانید و در ظرف تخم مرغ فرو ببرید سپس در ظرف آرد سوخاری ببرید.خوشمزه شدن مرغ کنتاکی با ادویهادویه هایی که به آرد و تخم مرغ می زنید دلخواه است شما می تئوانید هر چیزی که دوست دارید مانند ادویه پودر سیر، پاپریکا، ادویه مخصوص مرغ سوخاری و هر چیزی دیگری به آرد بزنید.کیفیت آرد سوخاریهر چقدر کیفیت آرد سوخاری شما خوب باشد همانقدر مرغ سوخاری با کیفیت تری دارید.تهیه پودر سوخاری با نان تستمی توانید حتی از نان تست نیز استفاده کنید،بگذارید خشک شود،سپس ان را پودر کنید و به عنوان پودر سوخاری از آن استفاده کنید.به دما محیط رساندن تمام موادتمام مواد مورد نیاز را از یک ساعت قبل بگذارید تا در دمای محیط باقی بماند.سرخ کردن مرغ هابعداز اتمام سرخ کردن مرغ ها در ماهی تابه، خوب تر است که بر روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد از آن در دیس بگذارید.برای سرخ کردن مرغ ابتدا حدود سه دقیقه حرارت گاز را بالا ببرید و پس از گذشت ۳ دقیقه حرارت گاز را کم کم کنید.سرخ کردن مرغ کنتاکی در ایرفرایرشما می توانید بدون روغن مرغ کنتاکی تهیه کنید، مرغ ها را پس از مزه دار شدن در سرخکن قرار دهید و دما را روی ۱۹۰ به مدت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مجبوس عربی اصل با مرغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32948

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها