6

طرز تهیه مجبوس عربی اصل با مرغ

  • کد خبر : 32116
  • 07 آبان 1402 - 12:58
طرز تهیه مجبوس عربی اصل با مرغ

طرز تهیه مجبوس دجالطرز تهیه مجبوس عربی معروف به مجبوس دجال یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عربی است که در واقع همان پلو مرغ ما ایرانی هاست و فقط مواد طعم دهنده آن متفاوت است برای همین ادویه مجبوس جزو اجزا مهم این رسپی محسوب می شود. مجبوس دجال، که به نام‌های دیگری […]


طرز تهیه مجبوس دجالطرز تهیه مجبوس عربی معروف به مجبوس دجال یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عربی است که در واقع همان پلو مرغ ما ایرانی هاست و فقط مواد طعم دهنده آن متفاوت است برای همین ادویه مجبوس جزو اجزا مهم این رسپی محسوب می شود. مجبوس دجال، که به نام‌های دیگری نظیر مچبوس و مکبوس دجال هم شناخته می‌شود، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار لذیذ در فرهنگ عربی است. این غذای خوشمزه، که به عنوان یک غذای بین‌المللی نیز شناخته می‌شود، دارای بیش از پنجاه دستور طبخ مختلف می‌باشد که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک، یک مورد از طرز تهیه آن را آورده ایم. مواد لازم مجبوس عربی برای ۴ نفرمواد لازممقدارمرغ۱ عدد متوسطپیاز۱ عدد بزرگگوجه فرنگی۵ عدد متوسطبرنج۴ تا ۵ پیمانهمیخک۶ عددهل۶ عددچوب دارچین۳ تکه کوچکتخم گشنیز۱ قاشق مربا خوریزیره سبز۱ قاشق چای خوریزردچوبه۱ قاشق مربا خوریفلفل سیاهنصف قاشق مربا خوریادویه پلویی۱ قاشق مربا خورینمک و روغنبه مقدار لازمدستور پخت مجبوس دجال ، غذای عربی با مرغدر قدم اول طرز تهیه پلو عربی معروف به مجبوس دجال ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.قابلمه ای مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.سپس پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و روی آن مقداری از ادویه مجبوس دجال را که شامل تخم گشنیز ، پودر زیره سبز ، زردچوبه و مقداری فلفل سیاه است بپاشید و خوب تفت دهید.وقتی رنگ تکه های مرغ تغییر کرد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید به طوری که با همین مقدار آب برای پخت برنج استفاده کنیم؛ به طوری یک بند انگشت روی قابلمه خالی بماند.حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مرغ به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد.در این فاصله گوجه فرنگی ها را شسته و با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره شود. وقتی مرغ ها پخته شدند، آنها را از داخل قابلمه بیرون آورده و آب آن را از صافی رد کنید و داخل قابلمه ای که قرار است برنج را بپزید بریزید.گوجه فرنگی رنده شده را هم به آب مرغ اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.در این مرحله باقی ادویه پلوهای عربی که در مواد لازم گفته شد، شامل تخم گشنیز، زیره سبز، رازیانه، هل، فلفل قرمز و میخک را داخل قابلمه آب مرغ بریزید.برنج را هم بشویید و آب آن را دور ریخته و برنج به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود۷ دقیقه برنج بپزد.بعد یک دانه از برنج را بین انگشتانتان تست کنید و اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش کنید.کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و با کفگیر کمی از برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس چند تکه مرغ را روی برنج قرار دهید و مجددا روی آن برنج بریزید.این لایه ها را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید، لایه آخر باید برنج باشد. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا بخار داخل قابلمه بپیچد.بعد حرارت را کم کنید تا غذا کاملا دم بکشد.برای این غذا میتوانید از مرغ درسته هم استفاده کنید به این ترتیب که مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و با قلمو داخل و خارج مرغ را زعفرانی کرده و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا حدودا ۴۰ دقیقه مرغ بپزد.کشمش ها را کمی در آب خیس دهید و بعد داخل آبکش بریزید و زمانیکه آب آن گرفته شد داخل مقداری روغن با حرارت کم به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.سپس کشمش ها را از روغن بیرون بیاورید و زرشک را داخل تابه به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.برای سرو این نوع برنج و مرغ عربی، غذا را داخل دیس بکشید و تکه های مرغ را روی آنها بچینید و با کشمش، زرشک و پیاز داغ تزیین کنید.

بیشتر بخوانید
املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32116

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها