مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ جگر:۳۰۰ گرم قلوه: یک عدد به دلخواهپیاز: ۱ عدد متوسطقارچ: ۲۰۰ گرمفلفل:۲ عددنمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازمگوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازمساندویج جگر لذیذطرز تهیه ساندویج جگر و قارچبرای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر ها سرخ شان کنید.بعد از اینکه جگر ها و قارچ ها سرخ شده و آبشان گرفته شد ۲ قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج ها می باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.شما می توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می توانید از فلفل دلمه ای ، گوجه ، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و غیره پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.
طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ
مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ جگر:۳۰۰ گرم قلوه: یک عدد به دلخواهپیاز: ۱ عدد متوسطقارچ: ۲۰۰ گرمفلفل:۲ عددنمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازمگوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازمساندویج جگر لذیذطرز تهیه ساندویج جگر و قارچبرای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید […]
- 596 بازدید
- بدون دیدگاه