داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

14

طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

  • کد خبر : 25418
  • 10 آذر 1400 - 18:31
طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ جگر:۳۰۰ گرم قلوه: یک عدد به دلخواهپیاز: ۱ عدد متوسطقارچ: ۲۰۰ گرمفلفل:۲ عددنمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازمگوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازمساندویج جگر لذیذطرز تهیه ساندویج جگر و قارچبرای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید […]


مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ جگر:۳۰۰ گرم قلوه: یک عدد به دلخواهپیاز: ۱ عدد متوسطقارچ: ۲۰۰ گرمفلفل:۲ عددنمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازمگوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازمساندویج جگر لذیذطرز تهیه ساندویج جگر و قارچبرای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر ها سرخ شان کنید.بعد از اینکه جگر ها و قارچ ها سرخ شده و آبشان گرفته شد ۲ قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج ها می باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.شما می توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می توانید از فلفل دلمه ای ، گوجه ، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و غیره پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.

بیشتر بخوانید
آموزش موهیتو هندوانه؛ خوشمزه و راحت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25418

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها