1

آموزش پنیر پیتزا کشدار خانگی فقط با ۲ قلم مواد

  • کد خبر : 33897
  • 16 فروردین 1403 - 3:20
آموزش پنیر پیتزا کشدار خانگی فقط با ۲ قلم مواد

طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی با سرکه و شیرپنیر پیتزای خانگی کش دار را میتوانید با چند مورد مواد اولیه بسیر ساده و در دسترس تهیه کنید تا در رسپی های مختلف، بجای استفاده از پنیر پیتزا بازاری، از نوع خانگی آن با همان میزان کش دار بودن استفاده کنید. برای یاد گرفتن ساده ترین […]


طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی با سرکه و شیرپنیر پیتزای خانگی کش دار را میتوانید با چند مورد مواد اولیه بسیر ساده و در دسترس تهیه کنید تا در رسپی های مختلف، بجای استفاده از پنیر پیتزا بازاری، از نوع خانگی آن با همان میزان کش دار بودن استفاده کنید. برای یاد گرفتن ساده ترین روش تهیه پنیز پیتزا با شیر و سرکه همراه ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک باشید.مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا کش دارمواد لازم میزان لازمشیر خام گاو ۴ لیترسرکه سفید ۱ پیمانهنمک ۳ قاشق غذاخوریدماسنج مراحل تهیه پنیر پیتزا ساده و راحتمرحله اول: برای تهیه پنیر پیتزا خانگی در مرحله اول، شیر را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.مرحله دوم: میتوانید از دماسنج استفاده کنید و مطمئن شوید که دمای شیر به ۴۵ درجه سانتی‌گراد رسیده یا نه. بهتر است دمانسج داشته باشید اما در صورت عدم دسترسی به دماسنج، انگشت خود را در شیر قرار دهید؛ اگر دما به اندازه ای بود که داغی را حس میکنید اما انگشتان نمی سوزد، به دمای مناسب رسیده‌اید.مرحله سوم: در مرحله بعد زمانیکه شیر به دمای مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و ۱ پیمانه سرکه سفید را به آن اضافه کنید.مرحله چهارم:حالا با مخلوط کردن دوباره آنها را ترکیب کنید تا به خوبی مخلوط شوند؛ این عمل را با صبر و دقت انجام دهید.مرحله پنجم: قابلمه را با درپوش بپوشانید و به مدت نیم ساعت بدون حرکت بگذارید تا به مرور سرکه شیر را به پنیر تبدیل کند.مرحله ششم: در مرحله بعد و بعد از نیم ساعت، روی سطح شیر یک لایه دلمه شده پنیری شکل می‌گیرد که باید آن را با استفاده از صافی جدا کرده و سپس با فشار دستان، آب اضافی را از آن خارج کنید.مرحله هفتم: حالا به مایع پنیری که در قابلمه باقی مانده، ۳ قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و مجددا حرارت را روشن کرده و اجازه دهید تا دمای مایع به ۶۰ تا ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.مرحله هشتم: چنانچه دماسنج در دسترس نیست، می‌توانید با استفاده از انگشتان خود دما را بررسی کنید. اگر نمی‌توانید انگشتان خود را بیشتر از دو ثانیه در آب نگه دارید، دما مناسب است.مرحله نهم: در این مرحله پنیر را به مدت یک دقیقه داخل مایع آب پنیر که گرم شده قرار دهید و سپس آن را خارج کرده و با کمک دستانتان خوب فشار دهید تا آب اضافه پنیر خارج شود. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید.مرحله دهم: سپس پنیر را درون ظرفی پر از آب یخ قرار دهید و آن را به شکل مورد نظر خود حالت دهید تا به شکل ثابت برسد.پنیر پیتزای کشدار خانگی شما آماده است؛ می‌توانید آن را در پلاستیک فریزر بسته کرده و تا مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید
“کیک ماست” را با چه موادی و چگونه درست کنیم؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33897

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها