ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعمدهندههای این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این غذا عطر و طعم خاصی میدهد. اگر می خواهید قیمه خوشمزه و جا افتاده ای تهیه کنید که همه از خوردن آن لذت ببرند، این بخش از آشپزخانه نمناک را مطالعه فرمایید.مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمهمواد لازممقدار لازمپودر گل سرخ۱ قاشق غذاخوریپودر دارچین۱ قاشق غذاخوریزردچوبهنصف قاشق غذاخوریپودر هلنصف قاشق غذاخوریفلفل سیاهیک قاشق چایخوریجوز هندییک قاشق چایخوریزعفرانیک قاشق چایخورینمکبه میزان دلخواهطرز تهیه ادویه خورشت قیمهادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید تا کامل با هم ترکیب شوند.ادویه های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.نکات مهمبه جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورشت قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم کرده به خورشت اضافه کنید.پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.در میزان نمک استفاده شده در خورشت دقت کنید.ادویه جات خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.
ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟
ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعمدهندههای این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این […]
- 731 بازدید
- بدون دیدگاه