داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

8

ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟

  • کد خبر : 26742
  • 13 اسفند 1400 - 3:09
ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟

ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این […]


ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد. اگر می خواهید قیمه خوشمزه و جا افتاده ای تهیه کنید که همه از خوردن آن لذت ببرند، این بخش از آشپزخانه نمناک را مطالعه فرمایید.مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمهمواد لازممقدار لازمپودر گل سرخ۱ قاشق غذاخوریپودر دارچین۱ قاشق غذاخوریزردچوبهنصف قاشق غذاخوریپودر هلنصف قاشق غذاخوریفلفل سیاهیک قاشق چایخوریجوز هندییک قاشق چایخوریزعفرانیک قاشق چایخورینمکبه میزان دلخواهطرز تهیه ادویه خورشت قیمهادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید تا کامل با هم ترکیب شوند.ادویه های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.نکات مهمبه جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورشت قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم کرده به خورشت اضافه کنید.پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.در میزان نمک استفاده شده در خورشت دقت کنید.ادویه جات خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.

بیشتر بخوانید
پیراشکی فوری بی نهایت خوشمزه، بدون خمیر مایه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26742

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها