3

ایراد شیرینی دانمارکی هات اینه که سفت میشن

  • کد خبر : 27070
  • 10 خرداد 1401 - 0:21
ایراد شیرینی دانمارکی هات اینه که سفت میشن

دلیل اصلی سفت شدن شیرینی دانمارکی خانگیشیرینی دانمارکی جزو آن دسته شیرینی هایی است که محبوبیت فراوانی دارد، به همین خاطر بسیاری از افراد دوست دارند حداقل یک بار هم که شده این نوع شیرینی خوشمزه را تهیه کنند. گاهی هنگام تهیه شیرینی دانمارکی در خانه دچار مشکلاتی مانند سفت و خشک شدن شیرینی می […]


دلیل اصلی سفت شدن شیرینی دانمارکی خانگیشیرینی دانمارکی جزو آن دسته شیرینی هایی است که محبوبیت فراوانی دارد، به همین خاطر بسیاری از افراد دوست دارند حداقل یک بار هم که شده این نوع شیرینی خوشمزه را تهیه کنند. گاهی هنگام تهیه شیرینی دانمارکی در خانه دچار مشکلاتی مانند سفت و خشک شدن شیرینی می شویم، اگر شما هم این مشکل در شیرینی پزی را تجربه کرده اید، با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه باشید تا پی به اشتباهتان ببرید.افزودن مایعات زیادسعی کنید مواد را به اندازه اضافه کنید. شما باید مقدار مایعات درون شیرینی را درست اندازه گیری کرده زیرا افزودن مایعات زیاد سبب سفت و خشکی شیرینی می شود.مصرف کم روغندر صورتی که از روغن کمتر از اندازه ای که در دستور تهیه شیرینی آمده است، استفاده نمایید، شیرینی دانمارکی شما سفت و خشک خواهد شد.زیاد بودن شکرزیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن شیرینی است پس به دستور تهیه دقت کنید و بر اساس دستور تهیه تان شکر به مواد بیافزایید.هم زدن بیش از حد مایهدر تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا درون ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی یا دستی خوب هم زده و سپس خمیر مایع را که عمل امده است به همراه روغن مایع به ظرف اضافه کنید و مجددا با همزن مخلوط نمایید اما بعد از اضافه کردن آرد از هم زدن زیاد مواد بپرهیزید، آرد را کم‌کم اضافه کرده و با دست یا لیستک مواد را مخلوط کنید.استفاده از آرد زیادبعد از تهیه خمیر و استراحت دادن به آن و به اصطلاح ور آمدنش شما باید خمیر عمل امده را کمی ورز داده تا هوای اضافی داخل ان خارج شود سپس روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید اما توجه نمایید استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن شیرینی می شود.قرار ندادن یک کاسه آب در فراگر می خواهید این شیرینی را در توستر درست کنید، توستر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و پس از گرم شدن یک کاسه فلزی را تا نیمه آب پر کنید و داخل توستر قرار دهید تا رطوبت ایجاد کند و شیرینی ها خشک نشوند.نپوشاندن المنت توستربرای تهیه شیرینی دانمارکی در توستر، یک فویل آلومینیومی را جلوی المنت بالایی توستر قرار دهید تا روی شیرینی ها را خشک نکند. در اواخر پخت فویل آلومینیومی را بردارید تا روی شیرینی ها نیز طلایی شود.زیاد بودن دمای فربرای پخت شیرینی دانمارکی به دمای فر خود توجه کنید زیرا اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد، سفت می شود.راه حل سفت شدن شیرینی دانمارکی خانگیبهترین راه حل، جلوگیری از اشتباهاتی است که در همین مطلب گفتیم. با رعایت تمام موارد بالا میتوانید از سفت و خشک شدن شیرینی دانمارکی جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید
ته دیگ خوشمزه بدون نون و سیب زمینی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27070

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها