داغ‌ترین‌ها

عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه

5

ادویه پلویی که عطرش مهمون ها رو دیوونه میکنه

  • کد خبر : 26766
  • 15 اسفند 1400 - 3:30
ادویه پلویی که عطرش مهمون ها رو دیوونه میکنه

طرز تهیه ادویه پلویی برای خوش عطر شدن غذایتانبرنج یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در بین ایرانی ها می باشد که غذاهای مختلفی با آن تهیه‌‌ می‌ شود. بسیاری از خانم های ایرانی برای متعادل نمودن طبع برنج و خوش عطر کردن آن، از ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است، برای تهیه برنج […]


طرز تهیه ادویه پلویی برای خوش عطر شدن غذایتانبرنج یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در بین ایرانی ها می باشد که غذاهای مختلفی با آن تهیه‌‌ می‌ شود. بسیاری از خانم های ایرانی برای متعادل نمودن طبع برنج و خوش عطر کردن آن، از ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است، برای تهیه برنج ساده و یا پلوهای مخلوط استفاده می کنند. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه ادویه پلویی را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص پلومواد لازم میزان لازمپودر گل سرخ۲ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوریپودر دارچین ۱ قاشق غذاخوریزیره سیاه ۱ قاشق چایخوریهل سبز ۱۰ عددمیخک ۱ عددجوز هندی به مقدار لازمروش تهیه ادویه مخصوص پلوبرای تهیه ادویه پلویی ادویه های تازه تهیه کنید و هرکدام را جداگانه آسیاب نمایید.یک تکه جوز هندی را رنده کنید.بعد از اینکه تمام موادتان پودر و آسیاب شدند، آنها را درون ظرفی ریخته و به خوبی ترکیب نمایید.ادویه تهیه شده را در یک شیشه تمیز و درب دار بریزید.نکات مهمدر مقدار استفاده از جوز هندی دقت کنید، زیرا جوز هندی عطر بسیار تندی دارد.ظرف نگه داری ادویه پلویی باید خشک و تمیز باشد.برای نگهداری ادویه مخصوص پلو از ظرف درب دار استفاده کنید تا مانع از ورود هوا، حشرات و آلودگی ها به ادویه شود.درب ظرف را بعد از استفاده محکم ببندید.ظرف ادویه را در جای خنک قرار دهید.از این ادویه خوش طعم و عطر می توانید در تهیه ی عدس پلو، پلو ماش، لوبیا پلو و انواع پلو‌های ترکیبی استفاده کنید.بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه پلویی به پلو به هنگام دم کشیدن برنج است.بهترین زمان برای مصرف ادویه تا یک هفته پس از آسیاب کردن آن می باشد.

بیشتر بخوانید
غذا برای شام با طبع گرم و طبع سرد
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26766

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها