داغ‌ترین‌ها

چیزی که زهره فکور صبور را خیلی ناراحت میکرد نیمرو اسفناج؛ یه صبحانه جدید و مقوی کی فکرش رو می کرد نوه پرویز پرستویی انقدر شبیهش باشه؟ امگا ۳ لاغر میکنه یا چاق؟ پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟ یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور برای افزایش گلبول قرمز خون چی بخوریم؟ زندگی شخصی محسن قرائتی و عکسهای جوانی اش اندازه دقیق حبوبات آش رشته نذری و مجلسی فردوسی پور و میثاقی در پشت صحنه برنامه ۹۰

3

ادویه پلویی که عطرش مهمون ها رو دیوونه میکنه

  • کد خبر : 26766
  • 15 اسفند 1400 - 3:30
ادویه پلویی که عطرش مهمون ها رو دیوونه میکنه

طرز تهیه ادویه پلویی برای خوش عطر شدن غذایتانبرنج یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در بین ایرانی ها می باشد که غذاهای مختلفی با آن تهیه‌‌ می‌ شود. بسیاری از خانم های ایرانی برای متعادل نمودن طبع برنج و خوش عطر کردن آن، از ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است، برای تهیه برنج […]


طرز تهیه ادویه پلویی برای خوش عطر شدن غذایتانبرنج یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در بین ایرانی ها می باشد که غذاهای مختلفی با آن تهیه‌‌ می‌ شود. بسیاری از خانم های ایرانی برای متعادل نمودن طبع برنج و خوش عطر کردن آن، از ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است، برای تهیه برنج ساده و یا پلوهای مخلوط استفاده می کنند. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه ادویه پلویی را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص پلومواد لازم میزان لازمپودر گل سرخ۲ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوریپودر دارچین ۱ قاشق غذاخوریزیره سیاه ۱ قاشق چایخوریهل سبز ۱۰ عددمیخک ۱ عددجوز هندی به مقدار لازمروش تهیه ادویه مخصوص پلوبرای تهیه ادویه پلویی ادویه های تازه تهیه کنید و هرکدام را جداگانه آسیاب نمایید.یک تکه جوز هندی را رنده کنید.بعد از اینکه تمام موادتان پودر و آسیاب شدند، آنها را درون ظرفی ریخته و به خوبی ترکیب نمایید.ادویه تهیه شده را در یک شیشه تمیز و درب دار بریزید.نکات مهمدر مقدار استفاده از جوز هندی دقت کنید، زیرا جوز هندی عطر بسیار تندی دارد.ظرف نگه داری ادویه پلویی باید خشک و تمیز باشد.برای نگهداری ادویه مخصوص پلو از ظرف درب دار استفاده کنید تا مانع از ورود هوا، حشرات و آلودگی ها به ادویه شود.درب ظرف را بعد از استفاده محکم ببندید.ظرف ادویه را در جای خنک قرار دهید.از این ادویه خوش طعم و عطر می توانید در تهیه ی عدس پلو، پلو ماش، لوبیا پلو و انواع پلو‌های ترکیبی استفاده کنید.بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه پلویی به پلو به هنگام دم کشیدن برنج است.بهترین زمان برای مصرف ادویه تا یک هفته پس از آسیاب کردن آن می باشد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قارچ سوخاری خیلی خوشمزه، بدون ماست
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26766

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها