6

طرز تهیه قارچ سوخاری خیلی خوشمزه، بدون ماست

  • کد خبر : 30528
  • 05 اردیبهشت 1402 - 13:20
طرز تهیه قارچ سوخاری خیلی خوشمزه، بدون ماست

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی بدون ماستقارچ سوخاری یک غذای معروف و پرطرفدار است که در بسیاری از رستوران ها و فست فودی ها سرو می‌شود. این غذا از قارچ‌های تازه که به تندی در روغن سرخ شده و با انواع ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها طعم دار می‌شوند، تهیه می‌شود. در این بخش از آموزش آشپزی […]


طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی بدون ماستقارچ سوخاری یک غذای معروف و پرطرفدار است که در بسیاری از رستوران ها و فست فودی ها سرو می‌شود. این غذا از قارچ‌های تازه که به تندی در روغن سرخ شده و با انواع ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها طعم دار می‌شوند، تهیه می‌شود. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، با هم طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست را دنبال خواهیم کرد.مواد لازم قارچ سوخاری برای ۴ نفرمواد لازممقدارقارچ دکمه ای۲۰ عددپودر سوخاری پانکو۲ پیمانهآرد سفید۱ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چایخوریآب۱ پیمانهنشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوریزردچوبه، پاپریکاو روغن به مقدار لازمنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماستبرای تهیه قارچ سوخاری بدون ماست، ابتدا قارچ‌ها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها به طور کامل خارج شود. برای بهترین نتیجه، بهتر است از قارچ‌های کوچک استفاده کنید.در این مرحله، مواد اولیه شامل آب، آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به یک کاسه مناسب اضافه می‌کنیم و سپس با یک قاشق آنها را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تمامی مواد به طور یکدست با هم ترکیب شوند.حالا مواد ترکیب شده را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار گذاشته و استراحت می‌دهیم. در همین حین، پودر سوخاری پانکو را در یک کاسه بزرگ ریخته و جلوی خودمان قرار می‌دهیم. سپس یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم.در مرحله بعدی به اندازه لازم روغن داخل تابه میریزیم، منظور از به اندازه به شکلی است که قارچ ها هنگام سرخ شدن داخل روغن شناور باشند. همانطور که قبلا هم گفتیم، بهترین روغن برای سرخ کردن سوخاری ها، روغن مخصوص سرخ کردنی است که جذب روغن کمتری دارد.قارچ ها را ابتدا درون مخلوط آب و آرد غلط داده و کاملا به پودر سوخاری آغشته می کنیم. برای انجام بهتر این کار، باید قارچ ها را به خوبی زیر و رو کنیم تا یک لایه ضخیم از پودر سوخاری دور قارچ ها تشکیل شود.زمانیکه روغن داغ شد، قارچ ها را درون آن ریخته و اجازه می دهیم سرخ شوند. پس از سرخ شدن یک سمت قارچ، آنها را برگردانده و سمت دیگرش را نیز به خوبی سرخ میکنیم. برای همه قارچ ها به همین شکل پیش می رویم.در انتهای کار، قارچ های سرخ شده را از داخل روغن بیرون آورده و برای گرفته شدن روغن اضافی شان، درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.قارچ سوخاری بدون ماست شما آماده است؛ میتوانید با انواع سس به دلخواه، سرو کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک دبل چاکلت دلچسب بدون فر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30528

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها