0

چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟

  • کد خبر : 34296
  • 16 اردیبهشت 1403 - 6:21
چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟

دلیل پف نکردن پنکیک و چسبیدن آنپنکیک نوعی کیک نازک و پهن است که از خمیری حاوی تخم مرغ، شیر و کره تهیه شده و برای صبحانه، میان وعده و شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد، پنکیک خوشمزه را می توانید به همراه عسل و با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین […]


دلیل پف نکردن پنکیک و چسبیدن آنپنکیک نوعی کیک نازک و پهن است که از خمیری حاوی تخم مرغ، شیر و کره تهیه شده و برای صبحانه، میان وعده و شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد، پنکیک خوشمزه را می توانید به همراه عسل و با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین و میل نمایید. طرز تهیه پنکیک بسیار راحت است اما باید با نکات پخت آن آشنا شوید تا پنکیک پف کرده، نچسبد و خمیری نباشد. اگر در پخت پنکیک مشکل دارید و پنکیک های شما می چسبد و پف نمی کند با این بخش از نمناک همراه شوید.علت چسبیدن پنکیک به تابه؟برای بسیاری افراد پیش می آید که پنکیک هایشان پف نمی کند، یکی از علت پف نکردن پنکیک مربوط به بیش از حد مخلوط کردن مایه پنکیک است، مواد پنکیک تابه ای را تا اندازه‌ای هم بزنید که به یک مایه یک‌دست تبدیل شود.از دیگر علت های پف نکردن پنکیک این است که مواد خشک را الک نکرده اید، الک کردن مواد خشک پنکیک سبب می شود بافت پنکیک بهتر شده و پف کند.چرا پنکیک میچسبه؟چسبیدن پنکیک دلایل متفاوتی دارد که عبارتند از:کافی نبودن آرداگر در تهیه خمیر پنکیک از آرد کم استفاده شود، خمیر مایع شده و به تابه می چسبد و جدا شدن از سطح ظرف برای آن دشوار است.زیاد بودن شکربرای تهیه پنکیک از دستور مناسبی استفاده نمایید،اگر در خمیر بیش از حد با شکر بریزید، پنکیک ها می سوزند و به تابه می چسبند.اگر شکر کمی در پنکیک بریزید،می توانید پنکیک ها را در عسل یا مربا غوطه ور کنید.تخم مرغ زیادتخم مرغ بیش از حد نیز سبب می شود پنکیک بچسبد و لطیف و نرم نباشد زیرا تخم مرغ باعث کشش و چگالی خمیر می شود.شیر چربچربی بالای شیر باعث می شود پنکیک ها در حین پخت به ظرف بچسبند، از شیر چرب برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.انتخاب ماهیتابه نامناسببرای پخت پنکیک ماهیتابه و ظرف مناسب انتخاب کنید زیرا علت چسبیدن پنکیک انتخاب ظرف نامناسب است. بهترین ظرف ها برای تهیه برای پنکیک-تابه های چدنی، سرامیکی یا نچسب هستند.روغن کمبرای تهیه پنکیک از روغن و کره استفاده کنید،اگر پنکیک را بدون افزودن روغن به تابه می پزید، باید کره را به خمیر اضافه کنید. در غیر این صورت، چسباندن پنکیک به ظرف اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید
پخت سمنو خانگی فوری با آسون ترین طرز تهیه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34296

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها