داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

4

با شیرینی پنیری لبنانی مهمون هاتو غافلگیر کن

  • کد خبر : 28090
  • 13 شهریور 1401 - 10:41
با شیرینی پنیری لبنانی مهمون هاتو غافلگیر کن

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی (Sweet Cheese Rolls) در منزلاین قسمت از آشپزخانه نمناک را به طرز تهیه یک دسر خوشمزه لبنانی به نام شیرینی پنیری لبنانی (حلاوه الجبن) اختصاص دادیم که می توانید در اعیاد و ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارپودر قند۳۰۰ گرمآب۱۵۰ […]


طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی (Sweet Cheese Rolls) در منزلاین قسمت از آشپزخانه نمناک را به طرز تهیه یک دسر خوشمزه لبنانی به نام شیرینی پنیری لبنانی (حلاوه الجبن) اختصاص دادیم که می توانید در اعیاد و ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارپودر قند۳۰۰ گرمآب۱۵۰ میلی لیتربهار نارنج۱ قاشق غذاخوریگلاب۱ قاشق غذاخوریآبلیمو تازه۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه شربت شیرینی پنیری لبنانیهمه مواد را با هم در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید که به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.مواد لازم شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارآب۷۰۰ میلی لیترشکر۲۰۰ گرمعرق بهار نارنج۳ قاشق چای خوریآرد سمولینا نرم۲۸۰ گرمپنیر موزارلا۵۰۰ گرمخامه۷۰۰ گرمپودر پسته یا نارگیلبرای تزئینطرز تهیه شیرینی پنیری لبنانیآب و شکر را روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا شکر حل شود. عرق بهار نارنج و آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط نرم و لطیفی حاصل شود. سپس پنیر را اضافه کنید؛ آن قدر هم بزنید تا خوب حل شود و کش بیاید و بعد؛ شعله را خاموش کنید.سپس؛ شربتی که از قبل آماده کرده بودید را با برس آشپزی به کف سینی بمالید؛ خمیر را با لیستک پهن کنید تا یک مربع با قطر کم به دست بیاید و بعد؛ از وسط نصف کنید.از لبه بیرونی خمیر خامه را با قیف به صورت عرضی بکشید، سپس دو دور خمیر را رول و کات کنید و در سلفون بپیچید.همین کار را برای همه خمیر تان انجام بدهید. سر و ته رول ها را بپیجید و بگذارید که برای سه ساعت داخل فریزر استراحت کند.بعد از این مدت آن ها را از سلفون خارج کرده و به طول دلخواه برش بدهید.شیرینی ها را در ظرف بچینید، رویشان را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.در نهایت هم؛ با اسپری یا قاشق مجددا روی شیرینی پنیری لبنانی بریزید و میل کنید.

بیشتر بخوانید
نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28090

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها