داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

با شیرینی پنیری لبنانی مهمون هاتو غافلگیر کن

  • کد خبر : 28090
  • 13 شهریور 1401 - 10:41
با شیرینی پنیری لبنانی مهمون هاتو غافلگیر کن

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی (Sweet Cheese Rolls) در منزلاین قسمت از آشپزخانه نمناک را به طرز تهیه یک دسر خوشمزه لبنانی به نام شیرینی پنیری لبنانی (حلاوه الجبن) اختصاص دادیم که می توانید در اعیاد و ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارپودر قند۳۰۰ گرمآب۱۵۰ […]


طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی (Sweet Cheese Rolls) در منزلاین قسمت از آشپزخانه نمناک را به طرز تهیه یک دسر خوشمزه لبنانی به نام شیرینی پنیری لبنانی (حلاوه الجبن) اختصاص دادیم که می توانید در اعیاد و ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.مواد لازم برای شربت شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارپودر قند۳۰۰ گرمآب۱۵۰ میلی لیتربهار نارنج۱ قاشق غذاخوریگلاب۱ قاشق غذاخوریآبلیمو تازه۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه شربت شیرینی پنیری لبنانیهمه مواد را با هم در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید که به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.مواد لازم شیرینی پنیری لبنانیمواد لازممقدارآب۷۰۰ میلی لیترشکر۲۰۰ گرمعرق بهار نارنج۳ قاشق چای خوریآرد سمولینا نرم۲۸۰ گرمپنیر موزارلا۵۰۰ گرمخامه۷۰۰ گرمپودر پسته یا نارگیلبرای تزئینطرز تهیه شیرینی پنیری لبنانیآب و شکر را روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا شکر حل شود. عرق بهار نارنج و آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط نرم و لطیفی حاصل شود. سپس پنیر را اضافه کنید؛ آن قدر هم بزنید تا خوب حل شود و کش بیاید و بعد؛ شعله را خاموش کنید.سپس؛ شربتی که از قبل آماده کرده بودید را با برس آشپزی به کف سینی بمالید؛ خمیر را با لیستک پهن کنید تا یک مربع با قطر کم به دست بیاید و بعد؛ از وسط نصف کنید.از لبه بیرونی خمیر خامه را با قیف به صورت عرضی بکشید، سپس دو دور خمیر را رول و کات کنید و در سلفون بپیچید.همین کار را برای همه خمیر تان انجام بدهید. سر و ته رول ها را بپیجید و بگذارید که برای سه ساعت داخل فریزر استراحت کند.بعد از این مدت آن ها را از سلفون خارج کرده و به طول دلخواه برش بدهید.شیرینی ها را در ظرف بچینید، رویشان را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.در نهایت هم؛ با اسپری یا قاشق مجددا روی شیرینی پنیری لبنانی بریزید و میل کنید.

بیشتر بخوانید
ترفند قنادها برای راحت جدا شدن کیک از قالب
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28090

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها