داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

طرز تهیه بریانی عربی، یه غذای مجلسی خوشمزه با مرغ

  • کد خبر : 28458
  • 21 مهر 1401 - 15:22
طرز تهیه بریانی عربی، یه غذای مجلسی خوشمزه با مرغ

آموزش پخت بریانی مرغ عربی؛ غذایی خوشمزه و پرطرفداراگر مایلید با مرغ و برنج، غذایی متفاوت از همیشه برای خانواده یا میهمانان خود تهیه کنید، تا انتهای این بخش با ما همراه باشید. دستور پخت امروز این قسمت از آشپزخانه نمناک؛ بریانی مرغ عربی است که طرز تهیه ساده و طعم عالی هم دارد.مواد لازم […]


آموزش پخت بریانی مرغ عربی؛ غذایی خوشمزه و پرطرفداراگر مایلید با مرغ و برنج، غذایی متفاوت از همیشه برای خانواده یا میهمانان خود تهیه کنید، تا انتهای این بخش با ما همراه باشید. دستور پخت امروز این قسمت از آشپزخانه نمناک؛ بریانی مرغ عربی است که طرز تهیه ساده و طعم عالی هم دارد.مواد لازم بریانی مرغ عربیمواد لازممیزان لازمپیاز بزرگ۳ عددروغنبه میزان کافیماست۳ قاشقپودر زنجبیلبه میزان کافیسیر۴ حبهنمک۱ قاشق غذاخوری پرزیره و گشنیز۱ قاشق چای خوریزردچوبهنصف قاشق غذاخوریفلفل سیاه، هل و دارچین آسیاب شدهبه میزان کافیمرغ۱ عدد کاملبرگ بوبه مقدار لازمچوب دارچینبه میزان کافیسیب زمینی متوسط۳ عددبرنج۳ پیمانهزعفران دم کردهبه میزان کافیدستور پخت بریانی مرغ عربیاول پیاز ها را خرد می کنیم و در مقدار کافی روغن و با حرارت بالا تفت می دهیم. وقتی پیازها طلایی شدند؛ آن ها را از روغن در می آوریم و داخل ظرفی پخش می کنیم و می گذاریم تا در معرض هوا خشک شوند.در مرحله بعد مواد مرینیت را آماده می کنیم؛ بهتر است که برای این کار؛ از یک میکسر برقی استفاده کنیم.ماست، نصف بیشتر پیاز ها، پودر زنجبیل، سیر، نمک و پودر زیره و گشنیز، زردچوبه، هل، دارچین، فلفل را اضافه می کنیم. آنقدر با خردکن هم می زنیم تا پیازها کاملا خرد شوند. تمام مزه این غذا به چاشنی آن است؛ پس نباید از مواد اولیه کم کنیم.در مرحله بعد؛ پوست مرغ را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تکه تکه می کنیم، مخلوط چاشنی را رویش پخش کرده و اجازه میدهیم تا ۵ دقیقه استراحت کند.سپس روی آن ها نصف لیوان آب می ریزیم و از همان روغنی که پیازها را با آن ها سرخ کردیم هم می ریزیم.برگ بو و چوب دارچین هم داخل قابلمه می ریزیم و مرغ ها را به خوبی هم می زنیم؛ بعد سیب زمینی ها را برش داده و اضافه می کنیم و در کنار مرغ ها می چینیم. درِ قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند.حالا برنج را آماده می کنیم؛ ۳ پیمانه برنج را به مدت ۴۵ دقیقه خیس می کنیم. بعد داخل آب جوش می ریزیم و وقتی به قدر کافی جوشید، آبکش می کنیم. لای برنج بقیه پیاز های سرخ شده را می ریزیم و زعفران دم کرده را هم روی آن می ریزیم تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

بیشتر بخوانید
راحت ترین طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28458

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها