4

آموزش کیک مخملی خونگی با فرمول قنادی ها

  • کد خبر : 29434
  • 19 دی 1401 - 2:41
آموزش کیک مخملی خونگی با فرمول قنادی ها

طرز تهیه کیک مخملی خانگیکیک مخملی، جزو کیک هایی است که اغلب برای جشن های رومانتیک طور سالگرد ازدواج و نامزدی تهیه می شود. میتوانید با آموزش ساده ای که در این بخش از شیرینی پزی نمناک ارائه شده است، به سادگی یک کیک مخملی خانگی خوشمزه آماده کنید.مواد لازم برای کیک مخملی رنگی** نکته: […]


طرز تهیه کیک مخملی خانگیکیک مخملی، جزو کیک هایی است که اغلب برای جشن های رومانتیک طور سالگرد ازدواج و نامزدی تهیه می شود. میتوانید با آموزش ساده ای که در این بخش از شیرینی پزی نمناک ارائه شده است، به سادگی یک کیک مخملی خانگی خوشمزه آماده کنید.مواد لازم برای کیک مخملی رنگی** نکته: کیک مخملی آموزش داده این بخش به رنگ قرمز است، انتخاب رنگ این کیک به دلخواه بوده و شما میتوانید با استفاده از رنگ خوراکی به عنوان مثال بنفش، کیک مخملی بنفش داشته باشید.مواد لازممیزان لازمآرد کیک۲ و ۲/۳ فنجان (۲۹۵ گرم)پودر کاکائو۱/۴ فنجان(۲۲ گرم)جوش شیرین۱ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوریکره بدون نمک نرم شده در دمای اتاق۱/۲ فنجان(۱۱۵ گرم)شکر گرانول۱ و ۳/۴ فنجان(۳۵۰ گرم)تخم مرغ۲ عددکانولا یا روغن گیاهی۱/۲ فنجان(۱۲۰میلی لیتر)رنگ خوراکی قرمز مایعبه میزان لازم(۱.۵ قاشق غذاخوری میزان پیشنهادی است)وانیل۲ قاشق چایخوریباتر میلک یا دوغ۱ و ۱/۳ فنجان(۳۲۰ میلی لیتر)مواد لازم برای فراستینگ پنیر خامه ایمواد لازممیزان لازمپنیر خامه ای یا ماسکارپونه۳۴۰ گرمکره بدون نمک نرم شده در دما اتاق۳/۴ فنجان(۱۷۵گرم)پودر قند۳ پیمانه(۳۶۰ گرم)وانیل ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوریخامه سرد۱ و ۱/۲ پیمانهطرز تهیه کیک مخملی قرمزبرای درست کردن کیک قرمز مخملی:فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید.در یک کاسه بزرگ، آرد کیک، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.سپس مواد خشک ترکیب شده را الک کنید تا تکه های درشت تر پودر کاکائو گرفته شود.داخل یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی، کره و شکر را با سرعت متوسط ​​به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بزنید.تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.سپس روغن، رنگ خوراکی قرمز، عصاره وانیل و سرکه را با هم مخلوط می‌کنیم.مواد خشک را در سه مرحله با باتر میلک مخلوط میکنیم.اطمینان حاصل کنید که هر یک از مواد اولیه را تا زمانی که ترکیب شود مخلوط کنید و مراقب باشید که خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.۲ عدد قالب کیک را به خوبی با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر کیک را به طور مساوی و یکنواخت در همه جای قالب پخش کنید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۸ تا ۳۲ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، میتوانید تست خلال دندان که در بخش های قبلی توضیح داده شد، را انجام دهید.کیک های پخته شده را با احتیاط از فر خارج کنید و اجاره دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود.طرز تهیه فراستینگ پنیر خامه ایداخل یک کاسه با استفاده از همزن برقی، پنیر خامه ای را خوب بزنید تا یکدست شود.کره را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.پودر قند و عصاره وانیل را با هم مخلوط و به ترکیبات داخل کاسه همزن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در این بخش باید به یک نکته مهم توجه کنید که در صورتی که خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد، پیشنهاد می کنیم خامه را جداگانه هم بزنید تا کاملا فرم گرفته و بعد از آن به کرم پنیر اضافه کنید.مقداری از کرم پنیر خامه ای را به عنوان لایه وسط دو کیک اسفنجی قرمز رنگی که آماده شده بود، استفاده کنید. در مرحله بعد و پس از قرار دادن کیک ها روی هم، کرم را روی کیک بطور کامل پخش کنید و کیک را با آن بپوشانید.تزیینات مد نظر برای روی کیک را انجام داده و کیک را داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.

بیشتر بخوانید
خامه سنگین چیه و چطوری درست میشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29434

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها