2

با این قلق، آش رشته هات جا افتاده و خوشمزه تر میشه

  • کد خبر : 28574
  • 02 آبان 1401 - 16:24
با این قلق، آش رشته هات جا افتاده و خوشمزه تر میشه

راز پخت آش رشته جا افتاده و خوشمزهآش یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است که انواع و اقسام مختلفی دارد و معمولا با هم نشینی حبوبات یا غلات یا گاهی برنج و سبزی، پیاز داغ و لبنیات و… تهیه می شود. گرچه کدبانوهای ایرانی از هر انگشتشان یک هنر می ریزد و […]


راز پخت آش رشته جا افتاده و خوشمزهآش یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است که انواع و اقسام مختلفی دارد و معمولا با هم نشینی حبوبات یا غلات یا گاهی برنج و سبزی، پیاز داغ و لبنیات و… تهیه می شود. گرچه کدبانوهای ایرانی از هر انگشتشان یک هنر می ریزد و تبحر زیادی در تهیه انواع آش جا افتاده و لذیذ دارند اما به درخواست برخی از دوستان در این بخش از آشپزخانه نمناک نکاتی را ارائه نموده ایم که اگر رعایت نمایید می توانید در این روزها که هوا به سمت سرد شدن می رود، یک آش خوشمزه و جا افتاده سر سفره های غذایتان بگذارید.ترفند اول:ریختن پیازداغ داخل آشاگر در دستور آشی پیاز داغ وجود داشت، دست و دلباز باشید زیرا پیاز داغ علاوه بر بخشیدن طعم خوب به آش، لعاب خوبی نیز به آن می دهد. سعی کنید پیاز داغ را در چندین مرحله به آش بیافزایید. برای لعاب دار شدن آش مقداری پیاز داغ را در ۵ دقیقه آخر به آش تان بیافزایید.راز پخت آش رشته خوشمزه و جا افتادهترفند دوم:استفاده از آب گوشت یا قلم در آشیک راز برای لعاب دار و خوشمزه تر شدن آش این است که از قلم استفاده کنید. بدین صورت که ابتدا قلم گاو یا گوسفند را در آب بپزید، سپس قلم را درآورده و آب قلم را به آش بیافزایید. می توانید از عصاره گوشت هم استفاده کنید، اگر از عصاره گوشت استفاده می کنید حتما در ریختن نمک دقت کنید.ترفند سوم:تهیه سبزی آش تازهبرای لعاب بهتر و خوشمزه شدن آش به جای سبزی آش فریزری سبزی آش تازه استفاده نمایید. سبزی آش نباید خیلی ریز خرد شود، پس از افزودن سبزی به آش درب قابلمه را نگذارید تا رنگ سبزی پس از پخت تیره نشود.ترفند چهارم:افزودن آرداگر آش‌تان رقیق شده، می‌توانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید. اگر هم در آش از دوغ یا ماست استفاده می کنید، یک قاشق آرد را با تخم مرغ مخلوط و سپس به آن ماست آرد بیافزایید و به هم بزنید تا هم لبنیات شما نبرد و هم آشتان غلیظ شود.ترفند پنجم:توجه به مقدار افزودن آبدر طول پخت آش همواره باید به میزان آب آش توجه کنیم اگر نیاز بود حتما از آب جوشیده استفاده کنیم تا آش ما نه حالت خمیری بگیرد نه اینکه آب و دان سوا بشود. اگر در دستور آش گندم، جو، بلغور و برنج وجود دارد،در مرحله اول آب را تا حدی بیافزایید که فقط روی غلات را بگیرد و آب زیادی نریزید اینگونه آش تان بیشتر و زودتر لعاب می اندازد.ترفند ششم:خیس کردن حبوباتتجربه نشان داده که افزودن حبوبات خیس خورده به آش لعاب بیشتری به آش شما می بخشد،حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید وچند دفعه آب آنها را عوض کنید. برای پخت آش نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند.ترفند هفتم:مقدار روغنمورد دیگری که موجب لعاب بیشتر آش می شود، توجه به روغن درون آش است، روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد، چون به جا افتادن آش کمک می‌کند.ترفند هشتم:توجه به زمان پختتمام نکات بالا زمانی سبب لعاب دار شدن آش می شوند که آش شما با شعله ملایم پخته شده و جا بیفتد، مطمئنا اگر شما به پخت آشتان زمان کمی اختصاص دهید و زود شعله را خاموش کنید، آش شما جا نمی افتد پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.

بیشتر بخوانید
قلق آشپزهای ماهر واسه خوشمزه شدن میگو
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28574

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها