2

نکات چیز کیکی؛ رازی که هیچ قنادی لو نمیده

  • کد خبر : 29670
  • 09 بهمن 1401 - 4:31
نکات چیز کیکی؛ رازی که هیچ قنادی لو نمیده

نکات چیز کیک و رازی برای بهتر وخوشمزه تر شدن چیز کیک یخچالیچیزکیک یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها در دنیاست که از مواد ساده تشکیل شده و دستور پخت بسیار آسانی دارند. چیز کیک را میتوان در دورهمی های خانوادگی یا دوستانه به همراه چای یا قهوه برای عصرانه میل نمود. در ادامه […]


نکات چیز کیک و رازی برای بهتر وخوشمزه تر شدن چیز کیک یخچالیچیزکیک یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها در دنیاست که از مواد ساده تشکیل شده و دستور پخت بسیار آسانی دارند. چیز کیک را میتوان در دورهمی های خانوادگی یا دوستانه به همراه چای یا قهوه برای عصرانه میل نمود. در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک نکاتی را ارائه می کنیم تا بدانید چطور یک چیز کیک خوشمزه تهیه کنید.بیسکویت چیز کیک چیست؟چیزکیک ها در حالت کلی از دو لایه تهیه میشوند، لایه پایینی آن بیشتر از بیسکویت های ترد و یا کیک تشکیل می شود. می توانید برای تهیه چیز کیک بنا به سلیقه تان از بیسکوییت پتی بور شکلاتی و یا وانیلی استفاده کنید. لایه بالایی چیز کیک نیز معمولا ضخیم و نرم بوده و از موادی مانند پنیر تازه، تخم مرغ، و شکر تشکیل می شوند.طرز تهیه کیک پنیر خامه اینکات مهم تهیه چیز کیک یخچالی و چیزکیک درون فردرست کردن چیز کیک به دو روش است یکی داخل فر و دیگری داخل یخچال می باشد، برای تهیه چیزکیک در فر و تهیه چیز کیک در یخچال بهتر است، نکات زیر را رعایت کنید.از پنیر خامه‌ای مرغوب استفاده کنیدیکی از مواد لازم برای تهیه چیزکیک پنیر خامه ای است، انواع پنیر خامه ای در فروشگاه ها موجود می باشد، پنیر خامه ای را انتخاب کنید که مرغوب بوده و عطر و طعم کیکتان را فوق‌العاده کند.بیسکوییت ها را خرد کنیدبرای اینکه بافت چیزکیکتان عالی شود، بیسکوییت پتی پور را کامل خرد کنید. برای این کار بهتر است از غذاساز استفاده کنید.پنیر خامه ای را به دمای اتاق برسانیدبرای جلوگیری از سفت و گلوله شدن پنیر خامه ای، آن را قبل از شروع تهیه چیزکیک به دمای اتاق برسانید تا کیک بافتی نرم و خامه ای پیدا کند. همچنین بهتر است باقی مواد هم قبل از استفاده به دمای محیط برسند.بیسکویت ها را در فر قرار دهیدقبل از له کردن بیسکویت ها، آنها را حدود ۸-۱۰ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا بیسکویت بافت نرم تری پیدا کند.پنیر خامه ای را هم بزنیدبرای یک دست شدن بافت چیزکیک، قبل از اضافه کردن پنیر خامه‌ای به چیز کیک آن را به خوبی هم بزنید.طرز تهیه چیز کیک تیرامیسودر کنار چیز کیک در فر آب قرار دهیدبرای جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن چیز کیک، هنگام پخت آن در فر، یک ظرف آب در فر و زیر چیز کیک قرار دهید. این کار نه تنها سبب می شود چیز کیک خشک نشود و ترک نخورد بلکه باعث می شود کناره های چیزکیک زودتر از وسط پخت نشوند.از قالب کیک کمربندی استفاده کنیدبرای تهیه چیز کیک از قالب کمربندی استفاده کنید، این قالب به گونه‌ای است که طرفین و ته آن قابل جدا شدن است و شما راحت تر با آن چیز کیک را از قالب جدا خواهید کرد.هنگام پخت چیز کیک در فر را باز نکنیداگر چیز کیکتان را در فر می پزید، برای جلوگیری از اختلال در روند پخت چیز کیک و ترک خوردگی آن، درب فر را باز نکنید زیرا باز کردن درب فر حین پخت درجه حرارت را به شدت کاهش می دهد.چیز کیک را بیش از حد نپزیداگر می خواهید چیز کیکتان بافتی خشک و شکننده نداشته باشد، آن را بیش از حد نپزید و زمان زیادی در فر قرار ندهید. برای اطمینان از زیاد نپختن آن بک کیک ضربه آرامی با قاشق چوبی بزنید اگر کل کیک تکان خورد به این معنی است که پختن آن به زمان بیشتری نیاز دارد.تخم مرغ ها را بیش از حد هم نزنیدبرای جلوگیری از خراب شدن بافت کیک بهتر است هنگام تهیه آن از به هم زدن بیش از حد تخم مرغ ها اجتناب کنید. قبل از افزودن تخم مرغ به مواد، کمی آنها را با سرعت کم در میکسر هم بزنید تا زمانی که زرده و سفیده کاملاً ترکیب شود. طرز تهیه چیز کیک انارچیز کیک را با چاقوی داغ ببریدبرای اینکه چیز کیک شما بعد از برش خرد نشود، بعد از پخت چیز کیک، ابتدا چاقو را داغ کنید و سپس کیک را برش بزنید و بعد از هر برش، چاقو را با دستمال تمیز کنید تا خرده‌های برش به تکه‌های بعدی نچسبد.چیز کیک را می توانید بدون ژلاتین تهیه کنیدچیز کیک را می‌توان به دو صورت با ژلاتین و بدون ژلاتین هم درست کرد، در چیز کیک‌ها پودر ژلاتین باعث سفت شدن ترکیب پنیر و خامه می‌شود و بافتی شبیه به موس به آن می‌دهد.چیز کیک چقدر در یخچال بماند؟قبل از سرو کردن چیز کیک آن را برای حداقل ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. چیز کیک یخچالی را می‌توانید تا ۳ روز در ظرف دربسته درون یخچال نگهداری کنید. چیز کیک نباید بیش از ۴ ساعت در دمای اتاق بماند و همیشه باید در یخچال نگه داری شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکو شوید با سیب زمینی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29670

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها