رسپی کیک پرتقال و طریقه پخت کیک پرتقالی در منزلروش پخت کیک پرتقال در منزل، برای تهیه عصرانه ای خوشمزه و سالم، پیشنهاد این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک است که تقدیمتان می شود. رسپی که در ادامه خواهید خواند مناسب برای ۸ وعده سرو است و ۵۸۱ کیلو کالری دارد.مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالیمواد لازممیزان لازمآرد الک شده۲ و نیم فنجان (۳۰۰ گرم)بیکینگ پودر¾ قاشق چایخوری نمک¼ قاشق چایخوری شکر دانه ریز ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)پوست پرتقال ۲ قاشق غذاخوری (حدود ۳ عدد پرتقال)روغن نباتی۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر)آب پرتقال تازه ¾ فنجان (آب حدود ۳ عدد پرتقال / ۱۸۰ میلی لیتر)تخم مرغ بزرگ۳ عددعصاره وانیل۱ قاشق غذاخوریمواد لازم برای سس یا لعاب روی کیک پرتقال۱ فنجان پودر قند (۱۲۰ گرم)پوست ½ پرتقال۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال (حدود ۱/۲ پرتقال)دستورالعمل و طرز تهیه کیک پرتقالیبرای پخت کیک فر را با دمای ۳۵۰ فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با کره چرب کنید یا آرد به کف آن بپاچید.در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.در یک کاسه بزرگ دیگر شکر و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پوست را با انگشت به شکر بمالید تا شکر به رنگ نارنجی روشن در بیاید. روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.ترکیب آماده را داخل مخلوط آرد بریزید و با همزن بزنید تا تمام آرد یکدست شود و سپس خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید.به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان چوبی که در مرکز کیک فرو کرده اید با چند خرده نمناک بیرون آمد، بپزید.اگر روی کیک خیلی قهوه ای به نظر می رسید بعد از حدود یک ساعت آن را با فویل بپوشانید.پس از پخت کامل کیک اجازه دهید کیک به مدت ۱۵ دقیقه در قالب خنک شود.طرز تهیه سس یا لعاب روی کیک پرتقالبرای تهیه لعاب روی کیک در یک کاسه کوچک، شکر، پوست و آب پرتقال را با همزن بزنید تا یکدست شود.ترکیب یکدست آماده شده را روی کیک خنک شده بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد.راز و نکات خوشمزه شدن کیک پرتقالمالیدن پوست پرتقال به شکر کمک می کند تا روغن های پوست آزاد شده و جذب شکر شده و طعم پرتقال بهتر احساس شود.تخممرغها باید در دمای اتاق باشند تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت در خمیر شما بدون مخلوط کردن بیش از حد مخلوط میشوند. اگر فراموش کردید که تخممرغها را بیرون بیاورید، سریعاً آنها را با قرار دادن آنها در یک کاسه بزرگ و پوشاندن آنها با آب گرم به مدت ۵ دقیقه به دمای اتاق برسانید.خمیر را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. شما نباید خمیر را بیش از حد مخلوط کنید زیرا می تواند کیک را شکننده و سفت کند.پوست کندن پرتقال ها قبل از آب گیری بسیار ساده تر است، بنابراین ابتدا پوست آن را پوست بگیرید.توجه داشته باشید که فقط قسمت اصلی پرتقال را پوست بگیرید زیرا قسمت های سفید آن تلخ می شود.برای گرفتن آب بیشتر از یک پرتقال، آن را با کف دست خود روی میز بغلتانید تا داخل میوه شل شود.
طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی
رسپی کیک پرتقال و طریقه پخت کیک پرتقالی در منزلروش پخت کیک پرتقال در منزل، برای تهیه عصرانه ای خوشمزه و سالم، پیشنهاد این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک است که تقدیمتان می شود. رسپی که در ادامه خواهید خواند مناسب برای ۸ وعده سرو است و ۵۸۱ کیلو کالری دارد.مواد لازم برای […]
- 436 بازدید
- بدون دیدگاه