داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

طرز تهیه برگه زردآلو خونگی با فرمول بازاری ها

  • کد خبر : 31034
  • 11 خرداد 1402 - 17:00
طرز تهیه برگه زردآلو خونگی با فرمول بازاری ها

ترفند و روش تهیه برگ زردآلو در منزل به روش سنتیبرگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد. برای تهیه برگ زردآلو به روش این بخش از نمناک عمل کنید.مواد لازم برگه زردآلومواد لازم میزان لازمبرگ زردآلو تازه۲ کیلوگرمجوهر […]


ترفند و روش تهیه برگ زردآلو در منزل به روش سنتیبرگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد. برای تهیه برگ زردآلو به روش این بخش از نمناک عمل کنید.مواد لازم برگه زردآلومواد لازم میزان لازمبرگ زردآلو تازه۲ کیلوگرمجوهر لیمو۱ قاشق غذاخوریآب۵ لیوانشکر۲ لیوانطرز تهیه برگ زردآلوزردآلوها را تمیز بشویید و خشک کنید و هسته های آن را خارج کنید.درون ظرفی پنج لیوان آب را به همراه دو لیوان شکر بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد.زرد آلو هایی که هسته آنها را جدا نموده اید، را داخل شربت بریزید و یک دقیقه زمان دهید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید.دو دقیقه اجازه دهید که زرد آلوها داخل شربت بماند و بعد از ۲ دقیقه آنها را داخل آبکش بریزید تا شهد اضافه خارج شود.داخل یک سینی بزرگ را نایلون بیاندازید.پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، زردآلوهای خنک شده را داخل سینی بچینید و جلوی نور خورشید قرار دهید تا آماده شوند.برگه های زردآلو را بعد از خشک شدن بسته بندی کرده و درون یخچال قراردهید.نکات مهماز زردآلوهای با کیفیت استفاده کنید.از زردآلو های سفت استفاده کنید تا موقع جوشیدن، فرم خود را حفظ کنند، اگر زردآلوها بیش از حد رسیده باشند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.در زمانی که برگه های زردآلو را زیر آفتاب قرار می دهید، کامل مراقب باشید تا بیش از حد خشک نشوند.اگر می خواهید برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهید و درون فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید
دستور اریشت آشی، آش اردبیلی بدون سبزی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31034

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها