املت شاپوری با طرز تهیه مجلسی خوشمزهاملت شاپوری یکی از انواع غذاهای شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه خانه ای و رستورانی می توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این غذای ساده و سریع، جزو غذاهای سنتی ایرانی می باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک می خوانید. مواد لازم املت شاپوری رشتمواد لازممیزان لازم تخم مرغ۳ عددکنسرو لوبیا۱ قوطیرب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوریکره۲۵ گرمنمک و فلفل به میزان لازمآب نارنج ۲ قاشق غذا خوریزردچوبه به میزان لازمطرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیامرحله اول :ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز استفاده کنید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد. مرحله دوم :در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید. مرحله سوم : رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. مرحله چهارم : ادویه های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید. مرحله پنجم : تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با کمک هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می توانید از مقدار نعنا خشک نیز در این مرحله استفاده کنید. مرحله ششم : زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.
املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها
املت شاپوری با طرز تهیه مجلسی خوشمزهاملت شاپوری یکی از انواع غذاهای شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه […]
- 241 بازدید
- بدون دیدگاه