داغ‌ترین‌ها

روایت مرتضی امینی تبار از کتک کاری اش با رعنا آزادی ور طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری وقتی هوا آلوده است، چی بخوریم که سالم بمونیم؟ پاسخ وایرال شده جواد عزتی درمورد زندگی شخصی اش فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۳ آذر طرز تهیه توپک بیسکویتی با مواد ساده و مقوی تغییری خطرناک در رگ های بدن؛ علامتش رو بشناس همسر رضا عطاران تو کدوم فیلم بازی کرده؟ سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ آذر کاشت موی بایوفایبر و حقیقتی که باید بدانید مورد بدی که بازیگر زن در غسالخانه بهشت زهرا دید دستور تهیه کیتو ، کتلت مرغ ایتالیایی بهترین چیزی که موقع استرس میتونی بخوری واکنش متفاوت مازیار لرستانی به فوت بازیگران ترشحات چشمی که نیاز به درمان دارند باورتون میشه این عکس، همون یوزارسیف زیباست؟ راز خوشمزگی قورمه سبزی حرم امام رضا (ع) آخرین قاب دیده شده از بیتا فرهی در تلویزیون

1

املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها

  • کد خبر : 31752
  • 28 شهریور 1402 - 3:59
املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها

املت شاپوری با طرز تهیه مجلسی خوشمزهاملت شاپوری یکی از انواع غذاهای شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه […]


املت شاپوری با طرز تهیه مجلسی خوشمزهاملت شاپوری یکی از انواع غذاهای شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه خانه ای و رستورانی می توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این غذای ساده و سریع، جزو غذاهای سنتی ایرانی می باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک می خوانید. مواد لازم املت شاپوری رشتمواد لازممیزان لازم تخم مرغ۳ عددکنسرو لوبیا۱ قوطیرب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوریکره۲۵ گرمنمک و فلفل به میزان لازمآب نارنج ۲ قاشق غذا خوریزردچوبه به میزان لازمطرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیامرحله اول :ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز استفاده کنید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد. مرحله دوم :در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید. مرحله سوم : رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. مرحله چهارم : ادویه های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید. مرحله پنجم : تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با کمک هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می توانید از مقدار نعنا خشک نیز در این مرحله استفاده کنید. مرحله ششم : زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.

بیشتر بخوانید
چند راز ساده واسه خوشمزه شدن عدسی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31752

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها