3

پای سیب زمینی ویژه؛ غذای بدون گوشت با قارچ و بادمجان

  • کد خبر : 32076
  • 04 آبان 1402 - 12:27
پای سیب زمینی ویژه؛ غذای بدون گوشت با قارچ و بادمجان

پای سیب زمینی با بادمجان و قارچطرز تهیه پای سیب زمینی بدون گوشت ، چندین نوع رسپی و فرمول دارد که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، و در ادامه سری غذاهای ساده و ارزان که در لیست غذا بدون گوشت و مرغ قرار داشتند، با آن آشنا می شوید. برای پخت این پای […]


پای سیب زمینی با بادمجان و قارچطرز تهیه پای سیب زمینی بدون گوشت ، چندین نوع رسپی و فرمول دارد که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، و در ادامه سری غذاهای ساده و ارزان که در لیست غذا بدون گوشت و مرغ قرار داشتند، با آن آشنا می شوید. برای پخت این پای سیب زمینی، نیاز به فر داریم.مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان و قارچمواد لازممقدارسیب زمینی۱ کیلوتخم مرغ۲ عددپودر سیر و زردچوبهبه مقدار لازمنمک و فلفل به مقدار لازممواد لازم برای رویه : مواد لازممقدارقارچ۲۰۰ گرمبادمجان متوسط۳ عددزرشکبه میزان دلخواهپیاز۱ عدد کوچکپنیر پیتزادرصورت تمایلروغنبه مقدار لازمزردچوبه، نمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه پای سیب زمینی و قارچ با بادمجانبرای تهیه این غذای بدون گوشت و مرغ، ابتدا باید یک عد پیاز کوچک را سرخ کنید زمانی که پیاز کمی نرم شد قارچ هایتان را بشورید و به یک اندازه خرد کنید و در یک تابه آن را هم بزنید تا کاملا سرخ شود. سپس بادمجان هایتان را پوست بگیرید و مربع مربع خرد کنید سعی کنید مربع هایتان بزرگ نباشد. در ادامه بادمجان هایتان را نیز به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید تا هر دو کاملا سرخ شوند.سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا ادویه ها به خورد مواد بروند. بعد از اینکه ادویه ها کاملا به خورد مواد رفت به مقدار دلخواهتان زرشک بشورید و به موادتان اضافه کنید و ترکیب کنید.مواد میانی پای سیب زمینی و قارچ شما حاضر است، حال به سراغ سیب زمینی ها بروید.به میزان گفته شده سیب زمینی بشورید و در یک قابلمه پر آب بپزید، پس از اینکه سیب زمینی های شما کاملا پخت آن ها را پوست بگیرید و با کمک یک پوره کن یا قاشق آن ها را در یک ظرف له کنید.حالا در این مرحله دو عدد تخم مرغ و ادویه های گفته شده در مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان را به آن اضافه کنید و مجدد له کنید تا کاملا مواد جذب یکدیگر شوند. حالا نوبت انتخاب قالب است؛ قالب شما می تواند هم تک نفره باشد و هم بزرگ. ظرفتان را با اسپری روغن چرب کنید سپس مقدار کمی از مایه سیب زمینی درون آن بریزید و با کمک یک قاشق آن را صاف کنید توجه داشته باشید که دیواره های ظرف فقط باید سیب زمینی باشد. بدین منظور می توانید ظرف را پر از سیب زمینی کنید و آن را با قاشق صاف کنید سپس وسط آن را مقداری خالی کنید و از مواد میانی تان بریزید سپس روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید سپس روی مواد را کمی سیب زمینی بریزید و مواد را بپوشانید، می توانید دوباره کمی پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید.به همین ترتیب قالب هایتان را پرکنید و در آخر قالب ها را درون فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید پای سیب زمینی ها، حدود ۲۰ دقیقه داخل فر بماند. بعد از ۲۰ دقیقه اجازه دهید کمی خنک شود سپس قالب ها را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با کمک کمی جعفری و گوجه تزئین کنید.پای سیب زمینی شما حاضر است نوش جان.

بیشتر بخوانید
قدم به قدم تهیه جوجه کباب اصولی با نکات آشپز معروف
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32076

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها