گیجاواش تره گیلانیگیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم گیجاواش ترهمواد لازممیزان لازمسبزی گیجاواش۲۰۰ گرمتخم اردک۲ عددبرگ سیر۱۰۰ گرمزردچوبه۱/۲ ق چنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم طرز تهیه گیجاواش ترهبرای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.مرحله اول : ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید. مرحله دوم : گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید. مرحله سوم :تخم اردک ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مرحله چهارم : در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید. مرحله پنجم : پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی ها نرم شوند.مرحله ششم : پس از پخت سبزی ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.
طرز تهیه گیجاواش تره شمالی خوشمزه
گیجاواش تره گیلانیگیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم گیجاواش […]
- 238 بازدید
- بدون دیدگاه