راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این بخش از نکات آشپزی نمناک، چند مورد کلیدی را برایتان به عنوان پاسخ آورده ایم تا شما هم لبوهای خوشرنگ و لعاب درست کنید.قبل از هر چیز، لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشد، چراکه قسمت میانی لبوهای کمرنگ اغلب، رگهای سفید دارد.برای داشتن لبوهای قرمز و خوشنرگ، در مرحله پخت لبو، حتما آنها رو با پوست خوب خوب بشویید و سر و تهش را بگیرید.دقت داشته باشید که نباید به هیچ عنوان لبوها را خرد کنید و پوست بگیرید؛ این مورد یکی از رازهای اصلی خوشرنگ و خوش طعمی لبوی بازاری است.هنگام پخت لبو عجله نکنید و اجازه دهید لبوها بین ۳ الی ۴ ساعت، کامل بپزد. فراموش نکنید که لبوهای کوچک زودتر میپزند.بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید شکر و نبات اضافه کنید.برای گرفتن سردی لبو، نبات را حتما اضافه کنید تا نفخ و سردی لبو را حذف کند.حالا لبوهای پخته شده را پوست گرفته و به اندازه های دلخواه خرد کنید و آنها را مجددا داخل آبی که داخل قابلمه پخت لبوها وجود دارد، به مدت یک ربع بجوشونید تا مزه ی خوبی بگیرد.حالا می توانید لبوهای پخته شده را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و از سس لبو که غلیظ شده روی آنها بریزید.
دلیل خوشرنگ شدن لبوهای بازاری + ترفند
راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این […]
- 239 بازدید
- بدون دیدگاه