داغ‌ترین‌ها

تولد لاکچری سینا مهراد، برادرشوهر جذاب گلوریا هاردی طرز تهیه ترشی سالاد فصل مخلوط خوشمزه دلیل حضور حدیث میرامینی در جوکر بانوان و اما عوارض نگران کننده جراحی زیبایی بینی استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره آبرو ذوق لیلا برخورداری از دیدن عکس قدیمی اش آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت پاهای این فرمی علامت بیماری است عکس زیرخاکی فاطمه هاشمی با نعیمه نظام دوست ۳۰ سال قبل جوکر شوخی نعیمه نظام دوست و احسان که کاربران را به شک انداخت تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۷ آذر طرز تهیه کیک لبو خوشرنگ با پف زیاد برای شب یلدا عروس بهترین جاهای تهران برای سفر یک روزه در نوروز ژیلا صادقی عکس بهترین سفر زندگی اش را منتشر کرد نوشیدنی آلوئه ورا به اندازه ی خود آلوورا خاصیت دارد؟ ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب

7

دلیل خوشرنگ شدن لبوهای بازاری + ترفند

  • کد خبر : 32420
  • 03 آذر 1402 - 15:29
دلیل خوشرنگ شدن لبوهای بازاری + ترفند

راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این […]


راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این بخش از نکات آشپزی نمناک، چند مورد کلیدی را برایتان به عنوان پاسخ آورده ایم تا شما هم لبوهای خوشرنگ و لعاب درست کنید.قبل از هر چیز، لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشد، چراکه قسمت میانی لبوهای کمرنگ اغلب، رگهای سفید دارد.برای داشتن لبوهای قرمز و خوشنرگ، در مرحله پخت لبو، حتما آنها رو با پوست خوب خوب بشویید و سر و تهش را بگیرید.دقت داشته باشید که نباید به هیچ عنوان لبوها را خرد کنید و پوست بگیرید؛ این مورد یکی از رازهای اصلی خوشرنگ و خوش طعمی لبوی بازاری است.هنگام پخت لبو عجله نکنید و اجازه دهید لبوها بین ۳ الی ۴ ساعت، کامل بپزد. فراموش نکنید که لبوهای کوچک زودتر میپزند.بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید شکر و نبات اضافه کنید.برای گرفتن سردی لبو، نبات را حتما اضافه کنید تا نفخ و سردی لبو را حذف کند.حالا لبوهای پخته شده را پوست گرفته و به اندازه های دلخواه خرد کنید و آنها را مجددا داخل آبی که داخل قابلمه پخت لبوها وجود دارد، به مدت یک ربع بجوشونید تا مزه ی خوبی بگیرد.حالا می توانید لبوهای پخته شده را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و از سس لبو که غلیظ شده روی آنها بریزید.

بیشتر بخوانید
فرمول طرز تهیه پودر سوخاری پانکو بازاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32420

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها