داغ‌ترین‌ها

رویا میرعلمی راز تلخ زندگی شخصی اش را علنی کرد شوهر سوم بهاره رهنما و حقیقتی که بالاخره فاش شد کتلت بدون گوشت؛ یه شام نهار فوری و ارزون ۵ دلیل خرید مواد دندانپزشکی بصورت آنلاین شاهین صمدپور سکوتش را درباره کوروش کمپانی شکست طرز تهیه شربت های رنگی شیک با گل پنیرک صحنه ای از فاطمه گودرزی که خیلی سوژه شده ایده‌های تزیین کیک خانگی ۲۰۲۴ این علامتو رو زبونت دیدی، نگران شو! ابراز علاقه زیبای شاهرخ استخری به دخترانش آموزش گشنیز پلو با مرغ؛ غذای مجلسی شیک و راحت حقایقی جالب درباره استرالیا و ملبورن، شهر بدون فقیر ماجرای فیلم شب داخلی دیوار نوید محمدزاده+ بازیگران مهم‌ترین وسایل کیک پزی و شیرینی پزی را بشناسید آیشواریا برای زیبایی پوستش چیکار میکنه؟ شوخی گلزار با شرکت کننده پانتولیگ؛ با خانم ها؟! سینا مهراد در جشن تولد خواننده معروف+عکس پیشنهاد بوعلی سینا برای بیماران مبتلا به آسم جشن تولد سوگل طهماسبی در پشت صحنه سریال جدیدش سحر دولتشاهی، همایون شجریان و تعریف عشق

2

دلیل خوشرنگ شدن لبوهای بازاری + ترفند

  • کد خبر : 32420
  • 03 آذر 1402 - 15:29
دلیل خوشرنگ شدن لبوهای بازاری + ترفند

راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این […]


راز خوشرنگ شدن لبو و روش صحیح پخت لبویکی از موارد اصلی در پخت لبو، داشتن رنگ قرمز و زیبایی است که لبوهای پخته شده ما باید داشته باشند ولی گاهی این چنین نشده و لبوها رنگ نیمه سفیدی دارند. از آنجایی که سوال کرده بودید " چرا لبوهای ما خوشرنگ نمیشه "، در این بخش از نکات آشپزی نمناک، چند مورد کلیدی را برایتان به عنوان پاسخ آورده ایم تا شما هم لبوهای خوشرنگ و لعاب درست کنید.قبل از هر چیز، لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشد، چراکه قسمت میانی لبوهای کمرنگ اغلب، رگهای سفید دارد.برای داشتن لبوهای قرمز و خوشنرگ، در مرحله پخت لبو، حتما آنها رو با پوست خوب خوب بشویید و سر و تهش را بگیرید.دقت داشته باشید که نباید به هیچ عنوان لبوها را خرد کنید و پوست بگیرید؛ این مورد یکی از رازهای اصلی خوشرنگ و خوش طعمی لبوی بازاری است.هنگام پخت لبو عجله نکنید و اجازه دهید لبوها بین ۳ الی ۴ ساعت، کامل بپزد. فراموش نکنید که لبوهای کوچک زودتر میپزند.بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید شکر و نبات اضافه کنید.برای گرفتن سردی لبو، نبات را حتما اضافه کنید تا نفخ و سردی لبو را حذف کند.حالا لبوهای پخته شده را پوست گرفته و به اندازه های دلخواه خرد کنید و آنها را مجددا داخل آبی که داخل قابلمه پخت لبوها وجود دارد، به مدت یک ربع بجوشونید تا مزه ی خوبی بگیرد.حالا می توانید لبوهای پخته شده را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و از سس لبو که غلیظ شده روی آنها بریزید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز؛ یک خوشمزه ی جدید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32420

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها