داغ‌ترین‌ها

رویا میرعلمی راز تلخ زندگی شخصی اش را علنی کرد شوهر سوم بهاره رهنما و حقیقتی که بالاخره فاش شد کتلت بدون گوشت؛ یه شام نهار فوری و ارزون ۵ دلیل خرید مواد دندانپزشکی بصورت آنلاین شاهین صمدپور سکوتش را درباره کوروش کمپانی شکست طرز تهیه شربت های رنگی شیک با گل پنیرک صحنه ای از فاطمه گودرزی که خیلی سوژه شده ایده‌های تزیین کیک خانگی ۲۰۲۴ این علامتو رو زبونت دیدی، نگران شو! ابراز علاقه زیبای شاهرخ استخری به دخترانش آموزش گشنیز پلو با مرغ؛ غذای مجلسی شیک و راحت حقایقی جالب درباره استرالیا و ملبورن، شهر بدون فقیر ماجرای فیلم شب داخلی دیوار نوید محمدزاده+ بازیگران مهم‌ترین وسایل کیک پزی و شیرینی پزی را بشناسید آیشواریا برای زیبایی پوستش چیکار میکنه؟ شوخی گلزار با شرکت کننده پانتولیگ؛ با خانم ها؟! سینا مهراد در جشن تولد خواننده معروف+عکس پیشنهاد بوعلی سینا برای بیماران مبتلا به آسم جشن تولد سوگل طهماسبی در پشت صحنه سریال جدیدش سحر دولتشاهی، همایون شجریان و تعریف عشق

2

طرز تهیه توپک بیسکویتی با مواد ساده و مقوی

  • کد خبر : 32528
  • 13 آذر 1402 - 16:29
طرز تهیه توپک بیسکویتی با مواد ساده و مقوی

طرز تهیه توپک بیسکویتی با ۳ دستور دسر ها انواع مختلفی داشته و رنگ و شکل تازه‌ ای به میز شما می دهند، شما می توانید برای انواع مهمانی های خود مثل سالگرد ازدواج و تولد و در مهمانی های دورهمی دسر تهیه نمایید. توپک بیسکویتی یا ترافل بیسکویت یکی از دسرهای خوشمزه است که […]


طرز تهیه توپک بیسکویتی با ۳ دستور دسر ها انواع مختلفی داشته و رنگ و شکل تازه‌ ای به میز شما می دهند، شما می توانید برای انواع مهمانی های خود مثل سالگرد ازدواج و تولد و در مهمانی های دورهمی دسر تهیه نمایید. توپک بیسکویتی یا ترافل بیسکویت یکی از دسرهای خوشمزه است که با بیسکویت ساده تهیه شده و نیاز به هیچ پخت‌وپزی ندارد. در خانه و با دسترس ترین مواد غذایی می توانید این توپک های خوشمزه که در ادامه این بخش از نمناک آموزش تهیه آن را آورده ایم، در طعم‌های متفاوت و متنوع تهیه و در کنار چای سرو نمایید.مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بیسکویتمواد لازممیزان لازمبیسکویت پتی بور ساده ۱ بستهخرما ۱ بسته ۳۵۰ گرمیکره ۲۵ گرمپودر مغز گردو نصف لیوانپودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوریپودر جوز هندی ۱ قاشق مرباخوریپودر نارگیل، پسته و گل محمدی برای تزییندارچین، قهوه، پودر کاکائو و کنجد برای تزیینمراحل طرز تهیه توپک خرمایی و بیسکویتبرای تهیه توپک بیسکوئیت و خرما:بیسکوییت را کاملا پودرکنید.خرماها را داخل آب گرم قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید و هسته‌های آن‌ها را بیرون بیاورید.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و درونش مقداری کره بریزید.خرماها را درون تابه ریخته و با کره ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید.پودر گردو نرم را افزوده و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا کره کاملا به خورد خرماها برود.پودر بیسکوییت، پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما اضافه و کاملا مخلوط کنید.از مخلوط به اندازه ۱ قاشق غذاخوری بردارید و با کف دست، گرد کنید.هر توپک را در یکی از این پودرها (پودر دارچین، پودر قهوه، پودر کاکائو، کنجد یا در پودر گردو، پودر فندق، پودر نارگیل، پودر پسته یا گل محمدی) یا مخلوطی از پودرها بغلتانید.توپک‌ها را در کپسول‌های کاغذی بگذارید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید.این توپک‌ها برای افطار ماه مبارک رمضان و میان وعده بسیار مناسب هستند.مواد لازم برای تهیه توپک شکلاتی با سیب و بیسکویتمواد لازممیزان لازمبیسکویت ساده (پتی بور یا ساقه طلایی) ۲ بستهسیب ۳ عددشیر ۱ لیوانشکر ۲ قاشق غذاخوریپودر کاکائو ۱ قاشق غذاخورینشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوریکره ۱ قاشق چای‌خوریشکلات ۶۰ گرمطرز تهیه توپک بیسکویتی با سیببرای تهیه توپک‌های بیسکویتی شکلاتی با طعم سیب:سیب‌ها را هم پوست بگیرید و رنده ریز کنید.بیسکویت ساده (پتی بور یا ساقه طلایی) را پودر نمایید.سیب رنده شده و پودر بیسکوییت را ترکیب نمایید تا خمیری شکل شوند.از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و بین دو دست، گرد کنید و توپک‌ها را در ظرف مناسب بچینید.درون تابه یا قابلمه کوچکی شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته را بریزید و با هم مخلوط کنید.ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط جوش بیاید.در این مرحله کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها ذوب شوند.مواد را حدود ۴ دقیقه، هم بزنید تا کاملا یکدست و آماده شود.توپک‌ها را در سس شکلات بچرخانید و ۵ دقیقه اجازه دهید خودشان را بگیرند.۱مقداری پودر پسته روی توپک ها بریزید و آنها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.توپک های شکلات و سیب شما آماده سرو می باشد.مواد لازم برای تهیه توپک بیسکویت و موزمواد لازممیزان لازمبیسکویت پتی بور ۱ بستهموز ۱ عددپودر پسته۲ قاشق غذاخوریشکلات تلخ۱۵۰ گرمطرز تهیه توپک بیسکویتی موزبرای تهیه توپک موز و بیسکویت:بیسکویت‌های پتی‌بور را کاملا پودر کنید تا نرم شوند.موزرا پوست گرفته و له کنید.موز و بیسکوییت را با هم مخلوط نمایید تا یکدست و نرم شوند.از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و به شکل توپک درآورید.توپک را در یک سینی بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.شکلات خرد شده را در یک کاسه پیرکس بریزید و کاسه را روی حرارت غیر‌مستقیم قرار داده تا شکلات ذوب شود.توپک‌ها را داخل شکلات مایع بغلتانید و روی آنها پودر پسته بپاشید.بعد از ۵ دقیقه توپک‌های بیسکویت را به مدت ۱ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.

بیشتر بخوانید
کالری انواع ترشی و ترشی که چاق کننده است
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32528

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها