داغ‌ترین‌ها

رویا میرعلمی راز تلخ زندگی شخصی اش را علنی کرد شوهر سوم بهاره رهنما و حقیقتی که بالاخره فاش شد کتلت بدون گوشت؛ یه شام نهار فوری و ارزون ۵ دلیل خرید مواد دندانپزشکی بصورت آنلاین شاهین صمدپور سکوتش را درباره کوروش کمپانی شکست طرز تهیه شربت های رنگی شیک با گل پنیرک صحنه ای از فاطمه گودرزی که خیلی سوژه شده ایده‌های تزیین کیک خانگی ۲۰۲۴ این علامتو رو زبونت دیدی، نگران شو! ابراز علاقه زیبای شاهرخ استخری به دخترانش آموزش گشنیز پلو با مرغ؛ غذای مجلسی شیک و راحت حقایقی جالب درباره استرالیا و ملبورن، شهر بدون فقیر ماجرای فیلم شب داخلی دیوار نوید محمدزاده+ بازیگران مهم‌ترین وسایل کیک پزی و شیرینی پزی را بشناسید آیشواریا برای زیبایی پوستش چیکار میکنه؟ شوخی گلزار با شرکت کننده پانتولیگ؛ با خانم ها؟! سینا مهراد در جشن تولد خواننده معروف+عکس پیشنهاد بوعلی سینا برای بیماران مبتلا به آسم جشن تولد سوگل طهماسبی در پشت صحنه سریال جدیدش سحر دولتشاهی، همایون شجریان و تعریف عشق

2

طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری

  • کد خبر : 32548
  • 15 آذر 1402 - 16:38
طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری

طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشکهوا که سرد می شود بوی لبو و باقلای پخته در کوچه و بازار آدم را از خود بیخود می کند،باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدارفصل های پاییز و زمستان است که بسیار محبوب و خوشمزه می باشد. اگر می خواهید یک باقالی خوشمزه به روش بازاری تهیه […]


طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشکهوا که سرد می شود بوی لبو و باقلای پخته در کوچه و بازار آدم را از خود بیخود می کند،باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدارفصل های پاییز و زمستان است که بسیار محبوب و خوشمزه می باشد. اگر می خواهید یک باقالی خوشمزه به روش بازاری تهیه نمایید، با ادامه این بخش از نمناک همراه شوید تا روش پخت سریع باقالی خشک را بیاموزید.مواد لازم تهیه باقالی پخته برای ۴ نفرمواد لازممقدارباقالی خشک ۵۰۰ گرمفلفل تند ۴ عددسرکه ۲ قاشق غذاخوریگلپر۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه به مقدار کافیروش پخت سریع باقالی خشک خوشمزهباقالی خشک را درون یک کاسه حاوی آب بریزید.اجازه دهید باقالی خشک به مدت ۲۴ ساعت یا به مدت یک شب خیس بخورد.چند بار آب باقالی خشک را تعویض نمایید.درون قابلمه ای مقداری آب بریزید تا روی سطح باقالی ها را بپوشاند.قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.پس از به جوش آمدن آب،حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه دهید باقالی حدود یک تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.در حین پخت هر ۱۵ دقیقه یک بار، باقالی ها را کمی زیر و رو کنید.به قابلمه مقداری سرکه، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و اجازه دهید باقالی ها به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.روی باقالی ها نعناع خشک را ریخته و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.باقالی را در ظرف مورد نظرتان ریخته و به همراه نمک، فلفل و سرکه سرو نمایید.طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازهباقالی های تازه را با پوست بشویید.باقالی تازه داخل قابلمه بگذارید تا بپزد.نمک و فلفل و سرکه درون قابلمه باقالی ریخته تا مزه بگیرد.بعد از پخت باقالی در ظرف سرو بریزید و با فلفل و گلپر و نمک و سرکه مزه دار نمایید.

بیشتر بخوانید
راز خانم هایی که عدس پلو شون معروفه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32548

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها